Tuesday, May 22, 2012

Window Shopping : HOT item from IKEA

Assalamualaikum ????



Yeayyyyyy edisi window shopping kini bermula !!! Kat edisi window shopping ni Sha nak kongsikan item terkini yg boleh diusha di wondow display di gedung IKEA Malaysia !! *clap clap clap* 

Tidak dinafikan Sha sangat teruja bile tengok each and every item yg ada di display IKEA. Yelahhh dah hari-hari dok ulang-alik lalu depan window display tu, of course ai teruja ! Ngeh3x..... Itu lah laluan Sha dari parking lot IKEA ke office, itulah laluan Sha ke tandas IKEA , itulah laluan Sha bila nak dapatkan parking free IKEA. Whoahhhhh, did I say FREE? Ok momantai next enrty Sha akan kongsikan cara-cara nak dapatkan parking IKEA FREE !! Yeayyyy ... Jom lihat apa yg HOT di IKEA...

Ohhh kabinet dapur yg sungguh harmoni. Putih yg cantik kan? :)


Kabinet Dapur dengan anggaran harga RM 6204. Pasti ia suatu pembelian yg berbaloi-baloi :) 


Cabinet with door... at price RM 449 . Offer valid till 3rd June 2012 only :)


Will update any future promo and hot item from IKEA di edisi Windo Shopping akan datang. Stay tuned :))
 

6 comments:

Fazrol said...

Dah jadi duta Ikea la skrg.. He he..

akubiomed said...

Setakat window shopping bolehlah. :-)

Myra Jay said...

Rajin window shoping kat IKEA :)

Tong sampah tu sedang difikirkan antara keperluan dan kehendak :)

Sharidawati Shahrudin said...

Fazrol....

ohhh no. bukan lahh bg free info ja.. haha

Sharidawati Shahrudin said...

akubiomed....

window shopping lagi best... terapi minda gitu :]

Sharidawati Shahrudin said...

Myra Jay....

no worries dear.....

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!