Saturday, May 12, 2012

Trudy & Teddy Opening Special at Pavillion KL

Assalamualaikum ????



Hello anda yg manis? Keh keh keh... sorrylah itu direct translation namanya. Hahaha...... OK pada hari Selasa yg lepas Sha ada hadiri satu event Nuffnang yg berlangsung di Pavillion yakni majlis pelancaran butik Trudy & Teddy di Level 5. Rupa-rupanya kat Level 5 tu You All boleh cari semua kedai yg menjual barangan kanak-kanak. Huiiiiiii berderet-deret kedai untuk si kecik You All yg tersayang tu haaaaa..... You name it, you gotta it, babe ! Hiks.

OK untuk event kali ni Sha bawak Damia sebagai tetamu. Ecewahh tetamu lah sangatkan ?? Muehehehe. Kiranya itulah Girl's Day Out kami....Yay!!! 


Itinerary pada hari tersebut bermula dengan sesi pendaftaran dan selepas kami diberikan Goodie Bag, kami boleh terus masuk ke butik dan usha pakaian Trudy & Teddy. Refreshment turut disediakan dan kita boleh makan pada bila-bila masa dan nak makan berapa kali pun boleh !! :) Then ada upacara potong riben sebagai tanda simbolik butik in dibuka dengan rasminya !!!! *clap clap clap*

OK ni salah satu tagline Trudy & Teddy ----> An expression of a mother’s love for her baby. 

Di sini anda boleh dapatkan koleksi pakaian Eropah ala-ala klasik gitu! Tapi konsep pakaian Trudy & Teddy ni sesuatu yg moden dan fesyen yg terkini.  They called it Classic European style !!!

Apa kata anda terjah gambar-gambar di sekitar event ni......


Free Dressing Book upon any purchases + Receive 20% Discount Voucher  when you purchase  RM 250  nett and above + Get a specially designed Floral Tote Bag when you purchase RM 250 nett and above. Promo valid now until 20 th May 2012. Hurry !!!!


Pose model yg tak ada kena mengena dengan Trudy & Teddy. 


Kaedahnya Damia nak duduk kat satu side tu then terus anak mat saleh tu al-tumpang sekaki. 


Cadar untuk baby-cot pun ada dijual.....Overall lah kelengkapan yg dijual kat butik Trudy & Teddy ni. Itu belum I snap gambar stokin,  mittens & booties,  topi, bowtie, hairband, tali pinggang dan yg lain-lain. 


Kebanyakan warna-warna pakaian di butik Trudy & Teddy ni berunsurkan warna-warna pastel macam warna hitam, putih, kelabu, navy blue dan warna perang. Ehhhh tapi ada juga pakaian dengan warna merah jambu yg sangat lembut. :)


Haaa .. tu dia ... a pinky blause !! ...... Lovely !!!


Ohoi ... lihat lah bowtie itu yg nampak sangat handsome bila anak teruna You All pakai...... Ohh a pinky dress too :))


Kelihatan papa blogger menggunakan Kamera DSLR beliau yg masih ada bau kedai. Muahahaha..


Koleksi kasut di butik Trudy & Teddy yg menawan kalbu. Looks elegant !!


OK I kasik zoom sikit... Huhuhu....


Hai cik adik yg sorang ni dah usha dah tu.....  Haha...




Please welcome our new Nuffnang Relations Officer, Mr Darren. Welcome onboard !!!!




Upacara memotong riben. Semua model pun comel-comel belaka dengan pakaian Trudy & Teddy tersebut.  (credit gambar ini kepada Papa Blogger yg saya sebut di gambar atas)


Sebelum balik, kami pose depan butik Trudy & Teddy, Pavilion !!!!! (credit gambar ini kepada Papa Blogger itu juga)





Thank you Nuffnang !!!!! Thank You Trudy & Teddy !!!!!!!!!! 

20 comments:

Denaihati said...

banyaknya reben, ramai anak2 dapat merasa potong reben tu.

Boni JLL3 said...

wargh!!!!!!!!! bestnya!!!!!!!!!!

cik nieza said...

alololo,mia kena jd model konfirm ramai org nk beli..:-)

Eyriqazz said...

wah,sweetnya..baju baby pun nampak cantik2..harganya pun tentu cantik2 juga kan?

P/s : Jika ada kelapangan, minta bantuan untuk undi saya, hari ini last day . Boleh undi di sini --> http://j.mp/I5h6Rw

faiz fakhirin said...

kt mana ni?..oversea ker?

CikLily Putih said...

sha,
cantik2 baju kat situ but harganya pun boleh tahan jugak kan...

chii said...

mcm2 ada kt pavi ye.kiranya just sediakan duit je la :)

ehem..damia tak kena ngorat ngan budak omputih tu ke..eheh

KiD said...

cantiknya baju ala2 inggeris nih.. heheehe

Anonymous said...

Gambar depan Butik tuh..

Terbaik...Menarik and DaBoom!!

=]

Your Hubby.

Fazrol said...

Abg Hatta! tgk laa sapa cameraman dia... ha ha ha...

Sharidawati Shahrudin said...

Denaihati....

Sangat unik kan idea utk memotong riben tu? tak de lah sorang je yg buleh potong riben ! hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Boni ....

best tau you cepat2 lah jadik Papa Blogger :D

Sharidawati Shahrudin said...

cik nieza....

ye ke niii? ihiks

Sharidawati Shahrudin said...

Eyriqazz...

tahu tak pe... a bit costly tapi quality kain yg bagus ! a fine attire.. :)

Sharidawati Shahrudin said...

Faiz Fakhirin ...

ehh kat Pavillion, KL ni .. huhu

Sharidawati Shahrudin said...

Cik Lily Putih...

betul tu.. mahal berbanding jenama yg lain tapi if beli sehelai dua, ia akan jd sesuatu yg berbaloi-baloi :)

Sharidawati Shahrudin said...

Chii...

haaaaa anytime je bila u dtg Pavilion u leh cari Butik Truddy & Teddy ni !!

Damia kene ngorat? tak de maknanya...muka masam je dia..haha

Sharidawati Shahrudin said...

Kid....

belilah sepasang dua untuk ur son, Ilham... :)

Sharidawati Shahrudin said...

Abg...

ye ke niiiiiiiiii, betul ka? hohoho

Sharidawati Shahrudin said...

Fazrol...

amboi pantang bila abg Hatta puji ye? hehe anyway tqq sbb tlg snapkan gambar :)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!