Tuesday, May 29, 2012

Redmummy dan TWO IN ONE

Assalamualaikum ???


Hello lovely...You All dah lunch ke belum? Hiks. Ade tak yg tengah makan Foldover McDonald? Ngeh3x.....

Ahad lepas Sha dapat undangan untuk hadiri majlis Aqiqah anak kak Red. Siapa lagi kalau bukan RedBaby yg chomels. Hehehehe. Kebetulan pada hari yg sama Kak Red dan familynya mengadakan majlis menerima menantu. Eh ehhh bukan Kak Red yg terima menantu tapi Kak Red menerima adik ipar. Hiks. Of courselah mak dan ayah Kak Red yg terima menantu baru :) Tahniah Kak Red sebab dapat buat kenduri Aqiqah RedBaby dan at the same time dapat buat kenduri kahwin adiknya sekali. Alhamdulillah. Selamat sudah. TWO IN ONE :)

Yg tak selamatnya satu jek !!! Hmmmph !!!!! 

Puas Sha belek-belek kamera henponku ini tapi rupa-rupanya Sha tak sempat nak snap gambo dgn Mak Meyah pada hari tersebut. Nice.....

Bukan tu je malah kami juga tak dapat snap gambar dengan RedBaby dek kerna beliau tidur. Tak pe lah tak de rezeki namanya tu. Di lain kali lah harapnya :( InsyaAllah.  

So layankan ajelah gambor-gambor kami tanpa Kak Red dan RedBaby. Hiks. Ku tunggu gambar beramai-ramai yg cameraman Kak Red snap ajelah. Later later Sha tempek kat dalam blog Sha ok? Hiks. 

Enjoice !!

Mini pelamin yg cantik untuk RedBaby. Rasa tenang dan syahdu je tengok mini pelamin ni. Sesuai sekali untuk baby boy kan? 


Damia pun ralit tengok mini pelamin ni :)


Damia pose dengan abahnya :)


Candy bar yg sungguh menawan hati 


Tak dapat bergambar dengan RedBaby , dapat bergambar dengan gambar empunya badan pun jadi lah :)


jom jom kita balik ...


"Kak Red : ehh ambik satu lolipop je??"

"Sha : erm cukuplah tu Kak Red ...."

Thank you kak Red for the invi :)

   

32 comments:

JAI said...

Tuhlah pasal..dok layan makan kesedapan..bergambor pon tak henggat. Cuma orang rumah jer sempat ambik gambo dgn RM hari tuh..huhu

Nadine said...

hehehe, blh lupa plak amik gamba dgn tuan rumah ye :)

cantikla buaian redbaby! berkenan i :)

AlyzaFisol said...

alamak kak, camne leh terlupa amik gmbr ngan mak merah...huhuhu...br nk tgk gmbr akak ngan mak merah..

sawaNiLa said...

kita pun tak gambo dgn awak

Rozuan Ismail said...

wah,dpt invitation ke.huhu

Riena Haiqal said...

Apa2pun Damia tetap comel.. nak gigit pipi dia yang montel tu.;; hihihi

Boni JLL3 said...

wah.. ingatkan madam je pergi.. akak pun pergi jugak yer?

|| NaFiRaa || said...

kadang2 bila orang ramai nih kita x hengat dh pe yg patut buat kan.. kelam kabut gittu.. kekeke

Fazrol said...

Sedih tak dapat join.. sebab ada kenduri kat Perak..

aReLaN said...

hahaha...camne la leh tak ingat bergambo tu.aiyooo

Nurul Akmal said...

NApe bleh lupa nak bergambor ni.. hehehe

suri said...

senyum pi rumah org hee...mkn byk free ar tuh heee

Afasz said...

la Rb tido ke....dekat blog madam ada RB :D

Anonymous said...

Salam Dear?.. sian Mia da letih sgt ler tuh..
ehehe

Sorry Redmummy abah Mia kureng makan candy so xdela tapau.. =b

anne said...

bestnye kak.. :D

chii said...

aisey...mcm mana la bleh lupa nk amik pic ngn kak red ni..da la dia hot stuff..ehehe...

Sharidawati Shahrudin said...

Jai.....


ok jugak ur wife dpt snap gambo dgn tuan rumah merah . eh ehh dah macam warna rumah sukan time sekolah dulu.. huhuhu

Sharidawati Shahrudin said...

Nadine ....

kelam kabut punya pasal sampai terlupa gitu...

gambar yg ada cuma dalam koleksi photographer redmummy... so kena tunggu gambor tu kuar kat blog kak red kita .. hiks

oh u berkenan ek buaian tu? terjah blog kak red ada info pasal buaian tu.. huhuhuhuhu

Sharidawati Shahrudin said...

AlyzaFisol...

ekhem . haa akak saje je nak bikin kamu suspens gitu. huhuhuhuhu

Sharidawati Shahrudin said...

SawaNila....

betul betul betul...

awak pun tengah syok nomnomnom masa tu...

saya pulak dah nak angkat kaki...... tak dpt kita nak berposing sakan ye dok? hiks

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan.....

ngeh3x....

gamaknya kalau tak da gambar dgn mak meyah tu you rasa ai dtng tanpa invitation ye? hehehehehe

tak de maknyanya :)

yup, ada invitation tu wan...

Sharidawati Shahrudin said...

Riena Haiqal......

hiks. nasib baik Sha tak tempek gambo redbaby yg chomels tu. kalo sha tenpek dgn redbaby nye pipi you nak gigit ye?

kikikiki...

Sharidawati Shahrudin said...

Boni JLL3....

ha'ah .. kak sha pergi makan kenduri kak red dulu baru madam sampai ..

kaedahnya rumah kak sha dokek ajo ngan umah mak meyah

plus madam ade jemputan kenduri yg lain sebelum dtg kenduri kak red :)

Sharidawati Shahrudin said...

Nafiraa....

tu la pasal...tak pe.. nanti sha try mintak gambar sha dengan kak red tu... kami amik gambar ramai ramai.. sekali dgn Jai TeratakArmo dan Zarul Umbrella... huhuhu

stay tuned ! :)

Sharidawati Shahrudin said...

Fazrol....

hok aloh its ok kot... mak meyah mesti faham ur situation....

:)

Sharidawati Shahrudin said...

Arelan...

ngeh3x....

hampeh kan?

kak sha rasa kena angkat gak DSLR ni, leps tu gantung kat leher ku ni haaaaa.. confirm tak lupo !!

ihiks

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul Akmal....

heeeeheeeeee... may be sebab dah kenyang dgn lauk kenduri yg sedap tu. terus ai luper. hiks

Sharidawati Shahrudin said...

Suri...

ahahahha... ye lah tu.. lauk pauk pulak sedap , terus senyum sampai ke pipi.. hiks

Sharidawati Shahrudin said...

Fasz....

sebabnya time si madam sampai kenduri kak red dah lewat sikit dari time kak sha sampai...

kira time kak sha sampai tu RB sedang mengulit mimpi gitu.. huhu

tak de rezeki nak jumpo si redbaby yg chomels

Sharidawati Shahrudin said...

Abg....

damia tak de gang tu kalo dia dapat gang terus member fresh balik...

hahahaha

Sharidawati Shahrudin said...

Anne....

best jugak Anne...

tapi ada jugak yg tak bestnya....

tak sempatku nak bergambo dgn kak red... kuikuikui

Sharidawati Shahrudin said...

Chii...

ohhh ohhhhh daku bersalah...

maafkanlah diriku...

ngeh3x...

dah haku buat dialog pilem plak kat sini kan? hahaha

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!