Saturday, May 26, 2012

Apa itu Nuffnang Blogopolis ???

Assalamualaikum ???



Sebagai follower tegar akaun twitter Nuffnang Malaysia, Sha begitu alert dengan tweet yg keluar dari tweethandle @NuffnangMy. Tapi kadang-kadang bila Sha busy kat office so Sha tak sempat pun nak selak-selak timeline Twitter ni. Macam semalam kan Sha busy nak update blog secara marathon? Phewwww.

Hari ni Sha masuk office. Perkara pertama yg Sha ingat nak buat dulu is pergi tweethandle @NuffnangMy dan 'be updated'. Ada satu tweet yg dikeluarkan oleh @NuffnangMy semalam.

Bila baca satu tweet tu Sha rasa terkezut dan terkesima bila keluarnya satu tweet yg berbuny... " TWO more days to the official launch of our very own... bla-bla-bla.... "

So dengan rasa terujanya Sha pun pergi dekat link yg diberikan untuk dapatkan info.

Alhamdulillah. THANK GOD.

Satu sessi ilmu yg dah lama Sha nantikan sejak Sha bergiat di dalam dunia blogging ni.

Nuffnang akan mengadakan satu persidangan di kalangan blogger Nuffnang. Menurut apa yg Sha faham, akan ada perkongsian ilmu dari blogger Nuffnang yg telah berjaya dari segi pendapatan dan populariti. Blogger yg akan berkongsi tu bukan calang-calang blogger, yo! :)

Masih samar-samar info ini, namun ia bakal dilancarkan pada awal pagi Selasa 29 May 2012 yakni tepat jam 12.00 pagi. Mungkinkah pada waktu itu akan bermulanya sessi pendaftaran bagi blogger Nuffnang yg mahu menyertai persidangan ini ? Mungkin.....

Atau mungkinkah pada waktu itu akan ada maklumat yg lebih terperinci tentang persidangan ini?

Sama-sama kita nantikan. *drum rolls*

Sha harap kita semua akan mendapat manfaat dari persidangan tersebut demi memajukan blogsphere di Malaysia.

Lebih info di BLOGOPOLIS2012.

Kelihatan kak Jem dan yg lain sedang meeting.  Sumber gambar : Twitter NuffnangMy



  

12 comments:

Boni JLL3 said...

wah.. ni satu program yang best ni

Rozuan Ismail said...

program yang patut semua blogger join kan

SouLmatemaS.com said...

nak share.. camne nk wat nffing nih!! adeh! hahahha.. mcm best j bace tadi... huhuhuhu..

Myvitrd said...

info dah keluar sebentar tadi.. boleh tahan juga bayarannya.. :-)

Zarul Umbrella said...

akan saya join nnt insyaallah

hazman aka species1980 said...

Pelaburan untuk ILMU .... InsyaALLAH saya akan join....

Sharidawati Shahrudin said...

Boni JLL3...

program yg bagus...

sama ada kita sebagai blogger nak grab the chance atau tidak je.. huhu

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan...

kalau kita nak serius dengan blogging kita patut ambil peluang ni :)

Sharidawati Shahrudin said...

Soul Matemas....

mari mari join Nuffnang !!!!!

dah usha website Nuffnang??

Sharidawati Shahrudin said...

Myvtrd...

oh yes .. harga program ni agak tinggi...

sesuatu yg kita perlu timbang-timbangkan pro dan cons nya

Sharidawati Shahrudin said...

Zarul...

Tahniah sebab dah buat keputusan yg tepat !!!

Sharidawati Shahrudin said...

Hazman...

InsyaAllah semoga Man dapat manfaatnya....

Tahniah sebab dah buat keputusan yg tepat

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!