Tuesday, May 22, 2012

Marvel's The Avengers - Bergabung dan Meletop!

Assalamualaikum ???



Hai lovely.. :) In case ada di antara anda yg follow twitter Sha, mungkin ada yg nampak tweet Sha untuk ajak rakan-rakan blogger untuk join Sha dan family pergi nonton movie Marvel's The Avengers tempoh hari. Tapi sorry Sha tak dapat nak ingat semua tweethandle so tak dapat nak approach seorang demi seorang. Keputusan impromtu di buat bila Damia di pinjam sekejab oleh Atok dan Opahnya. Plus adik bongsu Sha ada menemani parents Sha sama so panjanglah kaki ibu ngan abah Damia ni. Ahaks !!!!

Remember tak entry DAPAT HADIAH DARI NEELOFA ???

So Sha terus gunakan Kad Keahlian MBO masa nonton movie Marvel's The Avengers ini di MBO Subang Parade. Al-kisahnya Subang Parade tu memang ai punye port lepak masa sekolah menengah dulu. Hiks. Cuma zaman sekolah menengah dulu mana wujud MBO Cinema tu sayang oii. Hiks. Tapi tau juga lah selok-belok Subang Parade ni, kiranya if nak cari parking yg dekat dengan cinema tu is finger tips gitu !! Hoho...

Sha pergi nonton dengan enchek hubby dan sis in-law untuk tayangan jam 8.00 malam. Overall bila superhero bergabung tenaga untuk melawan orang jahat, kita akan rasa confident bahawa orang jahat akan kalah secara automatiknya. :)) *ambitious*

Patutlah si Robert Downey Jr. yakni aktor yg membawa watak Ironman tu demand untuk bayaran sekitar USD 50 Million untuk berlakon movie ni. Haahhh kau !!! Bila convert ke dalam Ringgit Malaysia kira-kira RM 150 Juta dia dapat. Pelakon yg lain hanya dapat bayaran sekitar USD 1 - 3 Million ajek. Tapi tapi tapiiiiiiii watak yg beliau dukung sebenarnya lebih terror dari watak superhero yg lain, contohnya beliau yg lakukan misi untuk mengubah haluan peluru roket berpandu yg mengandungi bom. Fuhhhhh dasyat-lah !! Hampir-hampir nak terkorban Abang Tony Stark kita. Muehehehe.....

So bagi anda yg masih belum tonton movie ni cepat-cepatlah tonton ye???!!! Ehh ada lagi ke yg belum tengok, Sha rasa macam orang lain semua dah tonton tinggal Sha ajek yg baru kedek-kedek nak tonton. Ahaks !!   

Avengers are originated from the famous comic, Marvel. The heroes above are Hulk, Ironman, Thor and Captain America . Yayyy !!!!!


ailebiu Tony Stark !!!! hiks


Kaunter khas untuk pemegang Kad Keahlian MBO, so saya tak perlu ke kaunter di bahagian hadapan yg sesak. Hiks. Ohh kenalkan, beliau ialah En Zaid dari MBO Subang Parade :)




Stand Poster 'Marvel's The Avengers' 


Mode : Avengers !!!!! hihihi ....


14 comments:

|| NaFiRaa || said...

bertuahnye pemegang kad MBO.. boleh tengok wayang tanpa perlu berebut beli tiket..

Anonymous said...

Assalamualaikum Dear?
nnti boleh ler upload sekali gambo yg ada kt FB abg tuh..kiut miut sangat..ehehe

Your Hubby.

=]

Riena Haiqal said...

eh bestnya jadi ahli MBO yer...

Afasz said...

xsempat lg nak tgk avenger..nnti nk download je :D

Nurul Akmal said...

Belum tgk lagi.. ;(

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Salam ziarah darri teratakusang.com..

AlyzaFisol said...

btoi tak ape yg sye cakap...best kan!!!

Sharidawati Shahrudin said...

Nafiraa....

best jugak cuma kena selalu reload lah nilai dlm kad keahlian tu.. ihiks

Sharidawati Shahrudin said...

Abg....

oh ye tak iye ek? ok ok tu kena buat entry baru tu. ngeee

Sharidawati Shahrudin said...

Riena Haiqal...

ho'o hadiah dari Neelofa tu.. :)

Sharidawati Shahrudin said...

Afasz....

hehe selamat mendownload movee ni..hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul Akmal....

tunggu DVD ek? hihi

Sharidawati Shahrudin said...

Iza Teratak Usang...

salam perkenalan :)

let me terjah ur blog yee

Sharidawati Shahrudin said...

AlyzaFisol..

betulllllll .. u are very true..cite ni best !

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!