Contact

Hi readers...Pernah dengar pasal twitter business card? Dengan menggunakan akaun twitter anda boleh mereka business card sendiri tau!!! Hmmmm..nak terjah tak th3b0r3dsha punya twitter business card??

OK meh terjah kat ===> link ni

So, bila dah dapat contact th3b0r3dsha bolehlah berhubung untuk urusan seperti jemputan untuk hadiri majlis tertentu, jemputan untuk buat ulasan produk tertentu, berminat untuk menjadi penulis jemputan dan sebagainya. 

Anyway....leh carik Sha kat.......

Facebook : Sharidawati Shahrudin
Fanpage Facebook : sharidawati.blogspot.com
Twitter : sharidawati

Thanks !!!

3 comments:

Jaclyn Chew said...

Good evening!

I came across your blog while looking for Mum bloggers in Malaysia and was wondering if you were open to explore on the possibilities of working together in terms of paid advertorials.

I'm from a small agency that deals with clients such as HK Disneyland, Puma, Anmum and such. And we are currently looking for Mummy bloggers to work with. IF you shall be keen, do reply to jaclyn@sirens.my

Thanks!

Daddy Zuki said...

salam. td sy nak komen di entry sha tp link komen plak x kuar jd terpaksalah komen di sini. FYI, sy dah tukar URL utk blog dari www.jukdin.com kpd jukdin.blogspot.com. teringin nak tukar2 link dgn sha. blog sha dah ada dlm blog list sy. harap sudi buat joint venture.

rohmadaini said...

c box tak de ke?

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!