Sunday, May 13, 2012

IKEA Pair Of Curtain

Assalamualaikum ????



Hi Hi Hi !! Jelesnyaaaaaa bila tengok You All tengah syok-syok menghirup udara cuti sempena hari Ahad hari ni. Keh Keh Keh....Al-kisahnya Sha kena kerja hari ni so kaedahnya Sha tengah hirup udara kerja lah kan?????? Ahakss... *sedapkan hati*  

OK so sempena hari cuti hujung minggu ni You All buat aper jek? Apaaaaa????? Pergi short trip ke Pulau Pangkor????!! *ohh Sha jeles lagi* . Huhuhu....OK lah tu kan You All pergi bercuti di dalam negara. Haaaaa.... kalau You All nak bercuti ke Scandinavian Countries jangan lupa carik Sha ok? Muehehehe...

Entry ni bukan nak citer pasal cuti-cuti pun cuma nak share pasal Personal IKEA Shopper yg Sha buat. Hamboiiii kemain lagi ye sejak dah kerja kat area gudang IKEA ni lajuuuuu ajek Sha meng'offer' kan diri untuk beli barangan IKEA oin behalf of rakan-rakan dan keluarga. Sampai kan barang untuk RedMummy pun Sha tolong belikan. Ahaks..

So ada seorang rakan Sha ni, beliau dari Sungai Petani dan beliau mintak Sha usha kan langsir lace kat IKEA. Kalau ada langsir tu, dia minta Sha tolong belikan lepas tu pos laju ke Kedah. Ai momantai boleh je so kat bawah ni Sha nak tempek gambar langsir tersebut. Harap-harap inilah langsir yg dicari beliau......:)

yg ni ke langsir tu erk??? Hmmmm...


Langsir Lace IKEA ...... Lawa tak ????


Sekeping langsir yg berharga RM 34.90 


Kalau bukan barang ini makanya perlulah Sha tawaf IKEA tu lagi.... Muahahaha........

OK so ader sesiapa yg nak Sha jadi Personal IKEA Shopper  mereka? Momantai..... Janji COI (Cash On Invoice) !!! Keh Keh Keh....
  

23 comments:

Nurul Akmal said...

Kak sha.. Nurul pun sama... Membe siap kirim lagi.. Al maklumlah dekat ngan rumah.. :-)

akubiomed said...

Wah bestlah jadi perantara mencari barang-barang IKEA untuk orang jauh dari IKEA ini.

aReLaN said...

tak pernah jejak kaki ke IKEA.hohoh..orang lain dah berpuluh kali rasanya pegi sne

Myra Jay said...

Rajin dok tawaf IKEA tu, dah le besaq.. :)

Kalau tong sampah IKEA tu berapa RM ya kak Sha :)

chii said...

wahh..bestnya keje kat ikea..nnt leh la suggest brg2 yg menarik utk dibeli..chii jarang ke sana..sebab x reti jln /:p

Papa Mifz said...

salam kenal...

papa mifz dah lamo tak jejak kan kaki ke IKEA...huhu

Boni JLL3 said...

seb baik saya jauh daripada IKEA.kalau tak, tak pasal2 member suh beli tu beli ni.hahaha.. saya lagi la kak, berhujung minggu kat dalam rumah je

ProfHariz said...

Ikea pernah turun tapi barang mahal-mahal.

Salam kenal kak sharidawati :)

Jai Montana said...

barang2 IKEA memang staill ;-)

Zarul said...

sebijik mcm kat umah saya la ni Sha

hazman aka species1980 said...

SHA : awak memang dah boleh jadi duta IKEA nie... memang tempat feveret beli barang kat sini kan

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul...

yesza... nexr time kita boleh bukak gudang IKEA kan Nurul? ngeh3x...

Sharidawati Shahrudin said...

Akubiomed...

hahahaha... tolong rakan-rakan.... tu je niatnya.. :)

Sharidawati Shahrudin said...

Arelan...

hmmm.. jom kak sha buat rombongan Cik Sha ke IKEA mahu? :)

Sharidawati Shahrudin said...

Myra Jay...

hihi.. kadang-kadang dah jadi laluan Sha ke Tandas dan Surau IKEA so tau serba sedikit lokasi brg2 IKEA ...

tapi bila x tau lokasi tu mmg Sha kena tawaf lah IKEA ni... hiks

ohhh ok nnt sha reckee ok? biasa dlm beberapa ringgit je

Sharidawati Shahrudin said...

Chii...

Ok Chii in case Chii nak Sha tlg reckee brg IKEA tu , Chii bagi je kat Sha ok?

Sharidawati Shahrudin said...

Papa Mifz....

Hmmmm.. tak pe bila weekend boleh lah bawa family u ke IKEA !! :)

Sharidawati Shahrudin said...

Chii...

Ok Chii in case Chii nak Sha tlg reckee brg IKEA tu , Chii bagi tau je kat Sha ok?

Sharidawati Shahrudin said...

Boni....

ye ke.. kesiannya... mana pergi awek Boni tu? Hmmmmmm sanggup mereka tinggalkan Boni ?! hiks

Sharidawati Shahrudin said...

ProHariz...

ada juga brg yg murah, kita kene rajin jln sikit... contohnya cam tuala tangan utk keperluan di dapur tu berharga 60 sen je ! hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Jai Montana...

betul tu... tapi kdg2 membazir jika ia tak perlu.... so beli bila perlu ok?

Sharidawati Shahrudin said...

Zarul...

lahh kebetulan yeh? hahahhaa

Sharidawati Shahrudin said...

Hazman...

ngeh3x.... duta IKEA ek? tak de lah.
hahaha

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!