Wednesday, May 16, 2012

Model-Model Sedang Berposing

Assalamualaikum???



Hai semua yg cantik manis [ * _ * ]

Sorry yea sebab tak dapat nak update blog semalam. Ada berita yg sedih untuk kami sekeluarga apabila mengetahui berita abang ipar Sha kehilangan ibu tercinta. Kami sempat pulang ke JB untuk menziarah jenazah dan dah selamat dikebumikan pada pagi semalam, alhamdulillah segala-galanya berjalan dengan lancar. Semoga roh arwah tenang di sana hendaknya.

OK back to topic, sebenarnya idea untuk tajuk entry ni tercetus bila ada sedikit lagi koleksi gambar di sekitar event Trudy & Teddy tempoh hari. So haruslahhhhhh jari-jemari ni pergi meng'edit' kat Photoshop kan? Muahahaha..... So mari kita lihat hasilnya. Cewahhh..

First time ni ngedit gambo gini...Hehe


With MommyNadia dan MommaHolicSeries .. Nanti silalah terjah blog mummy blogger yg hebat ni ye? :)


Dengan Thara dari pihak Nuffnang dan MommyNadia..... Tengok tu, si comel Ryan tak kisah pun bila Aunt Thara dukung dia !!! Haha.... Tak apa janji mommy ada kat sebelah Ryan, kan? Huhu...


Apa sajalah ......


Peniaga berjaya cum mummy blogger yakni... SumiJelly !!!!



Bersama Fazrol, papa blogger yg hadir tanpa wifey dan 2 orang Hero .... hahaha....

34 comments:

Anonymous said...

Alalalaala...
comel3 anak abah and ibu Mia nih..huhu

Comel cam ibunya.

your Hubby.

Riena Haiqal said...

comelnya anak Sha..

Merryn said...

Aiseh.. Merryn pun ada pergi tau tapi sampai lambat -.-

|| NaFiRaa || said...

tomeynye Mia..:)

cik nieza said...

comelnya mia...:-)

Myra Jay said...

Ehhh abg Fazrol pun ada..heheee :)


Bestnyer, teringin nak jumpa team Nuffnang jugak ;)

Rozuan Ismail said...

amboi,sakan bergambar ye damia

hazman aka species1980 said...

bebudak ( anak-anak ) tu ade bakat jadi model cilik laaa

Fazrol said...

Ada juga last sekali... he he...

mommaholicSURI said...

Amboih!! Yang mommy baju silver tu macam giant nak di compare dengan mommy lain yang selim melim.. aaa nanges!! :)

Boni JLL3 said...

kenapa gambar saya tak ada dalam ni??hahaha

ProfHariz said...

Comelnya model-model posing ni. Bape umur tu kak?

hanani said...

bestnya g event ni. Cute je anak u tu :)

Liza Razak said...

bestnye event ni !! comel2 semuanya :)

Nurul Akmal said...

comel comel..

mommynadia said...

papa blogger tu mmg sporting...cayalah!!

Sharidawati Shahrudin said...

Abg..

Ha.. ? :) Alhamdulillah

Sharidawati Shahrudin said...

Riena Haiqal..

:) Alhamdulillah. Time kasihh

Sharidawati Shahrudin said...

Merryn....

ye ke? adoiiii ..tapi better late than never!

Sharidawati Shahrudin said...

Nafiraa...

Alhamdulillahh.. time kasihh :)

Sharidawati Shahrudin said...

cik nieza....

:) tqq

Sharidawati Shahrudin said...

Myra Jay.....

Fazrol tu antara papa blogger Nuffnang... tapi ada juga papa blogger lain yg x dpt hadir :)

join lah event Nuffnang utk bersua muka dgn mereka :)

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan...

tak sakan sgt sbb uncle wan tak ada sama.. :)

Sharidawati Shahrudin said...

Hazman...

ye ke Man? Hmmm bg kak sha, be all you can be :)

Sharidawati Shahrudin said...

Fazrol....

mestilah ada... kami ni supporter blog you tau! hehe

Sharidawati Shahrudin said...

MommaHolicSuri....

ehhh momma yg paling howt tu yg pakai grey greyish tu... :)

Sharidawati Shahrudin said...

BoniJLL3....

ehh ehhh ada ada... tunggu next enrty ok? huhu

Sharidawati Shahrudin said...

ProfHariz....

si Damia tu umurnya nak masuk 2 tahun... baby yg didukung tu namanya Ryan berumur less than 1 year... then ada abang yg pakai baju kaler putih tu namanya Roman dan berumur 3 tahun :)

Sharidawati Shahrudin said...

Hanani...

Alhamdulillah... tqq dear :)

Sharidawati Shahrudin said...

Liza Razak...

syukran.. time kasihh awak !

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul...

kikikiki...... Syukran2x

Sharidawati Shahrudin said...

MommyNadia.....

Tabik spring sama papa blogger tu kan? hee..hee

Afasz said...

wahhh....masing2 dgn anak2...seronok nyer

Sharidawati Shahrudin said...

Afasz....

your turn will come very soon dear :)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!