Thursday, May 17, 2012

Kad Keahlian MBO Cinemas

Assalamualaikum???



Hi Lovely? Dah lunch ke belum? Kalau belum cepat-cepatlah datang IKEA boleh makan meatballnya yg sedap menyengat itu. Hiks. Out of topic lah pulakk...

Ingat lagi tak kat entry ni..............Hadiah Istimewa dari Neelofa ?

So.....pada hari yg ditunggu-tunggu tu Sha apa lagi kan, laju-lajulah pergi redeem hadiah ni di MBO Cinema, Space U8, Bukit Jelutong, Shah Alam. Hiks. Tapi tak adelah laju sangat sebabnya Sha hanya sempat untuk redeem pada hari terakhir. Keh Keh Keh... Alahaiii Sha ni kalau bukan buat kerja last minute tu maka bukan Sha lah tu... Muehehehe..... Dah lah kau pergi redeem masa last day, lagik tu pergi redeem di waktu malam pulak tu kan? Isk isk iskkk... :P

Sha bawa enchek hubby, Damia ngan adik bongsu Sha yg masih di bangku universiti tu.. hiks. 

Mari lihat gambor kami di kala mood gumbira ketika Sha meng'redeem' kad keahlian tersebut.......

Perlu bawa surat ini untuk redeem  Kad Keahlian MBO Cinema 


Damia ngan kelibat Mak Usunya....... 


Damia ngan abahnya........ Masa ni Damia baru nak tap-teh dan belajar untuk ringankan badan dia...Hehee 


Mak usu Damia......


Ketika Sha mendaftar untuk dapatkan kad keahlian MBO Cinema. Sebelah tu pulak Kiosk untuk ahli MBO Cinema membuat transaction......


24 comments:

Riena Haiqal said...

tahniah tahniah tahniah. bestnya dapat hadiah dari Neelofa.. :)

|| NaFiRaa || said...

sesuai pada org suka tengok wayang.. cam zura nih x pernah tengok wayang.. kekeekke

Nurul Akmal said...

Wah bestnyer...

Fazrol said...

Apa benefit kad dia?
Harga tiket murah ke?

Sharidawati Shahrudin said...

Riena Haiqal....

Terima kasih.... beruntung juga rasanya..hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul...

best tapi baru hari ni nak cuba guna kad keahlian tu.. hahaha

Sharidawati Shahrudin said...

Nafira.....

Betul jugak tu... isk betol ek u x suke tgk wayang? iskkk

Zarul Umbrella said...

wah Bukit Jelutong dah cinema ker fuyyo...pesat pembangunan

Sharidawati Shahrudin said...

Fazrol...

Ia macam debit card, ada nilai so boleh terus beli tiket wayang dan beli barangan lain . So nilai nya terus di tolak..

JMR said...

wahh..MBO dh buat kad ahli ke. best le gni.

aimaniman said...

ooooo seronoknya,... akka dah lama x p tengok wayang sbb 3 'handbag' kecik tu susah aar nak bawa, takut ilang lagi macam masa p karnival upin ipin dulu...

Rozuan Ismail said...

tahniah kak!!

Boni JLL3 said...

wah.terus daftar jadi ahli ye kak??hehehe

Zaid said...

tahniah kak.. boleh la belanje tengok movies pas ni haha..

KiD said...

hurraaayyy!! sha nak blanje tengok wayang. =)

Sharidawati Shahrudin said...

Zarul...

kena check it out Space U8 Mall tu ye !

Sharidawati Shahrudin said...

JMR....

yes, sgt best .. asalkan ada nilai dlm kad tu u dah boleh tgk wayang !

Sharidawati Shahrudin said...

Aimaniman....

keselamatan anak anak paling utama kan? hmmm..tunggu 'henbeg' you besar sikit utk bawak ke tempat yg crowded gitu....

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan...

hiksss... thank you...

Sharidawati Shahrudin said...

BoniJLL3.....

kan? sungguh pantas sekali ye dok? huhuhu

Sharidawati Shahrudin said...

Zaid....

alamak kelmarin kak sha ada shout kat twitter kak sha..psl belanja tengok Marvel The Avengers..lupa nak shout kat ur twitter... next time ye?

Sharidawati Shahrudin said...

Shakiddo....

yeayyyy Kid buleh mai MBO cinema tak ni? haha

Afasz said...

bila kak sha nk belanja faz tgk wayang?:D

Sharidawati Shahrudin said...

Afasz....

jom jom jom kak sha banjer ..huhu

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!