Monday, May 28, 2012

maafkan saya :(

Assalamualaikum ???



Sorry yer anda yg lovely. 

Andaikata anda ter'click' entry ini sebelum ini, tapi ia entry yg kosong, sila maafkan saya. hiks :)

Ini akibat tangan tuan empunya blog yg 'gatai'. Sebenarnya Sha tertekan butang 'publish' kat henpon Sha masa nak update blog via henpon. Padahal belum taip apa-apa isi pun dalam enrty tu. Ohh ye kejadian ini berlaku pada awal pagi semalam.

So dek kerana ke'busy'an di office semalam, maka hari ini barulahhh Sha dapat mengisi kekosongan entry ini. Hiks.

Nothing much to say. Cuma berlaku insiden cemas pagi tadi yakni apabila sabatang skru telah mencucuki tayar keretaku. Fuhhhhh masa tu cuak juga. Masa dalam kereta, Sha dan enchek hubby perasan something is not right bila terdengar bunyi something kat tayar. Terus kami berhentikan kereta kat stesen minyak di Bandar Sri Permaisuri since kami ikut laluan belakang untuk ke office enchek hubby. First impression Sha is angin tayar dah habis tapi bila enchek hubby belek tayar berkali-kali barulah kelihatan skru yg comels itu. Nasib baik skru yg comel kalau skru yg besar??? Hamek.

So perjalanan diteruskan untuk mencari kedai tayar. Agak mencabar sebab tak banyak kedai tayar yg dibuka pada awal-awal pagi, kecuali kedai tayar motorsikal. Kenapa erk gitu??? 

Alhamdulillah ketika entry ini ditaip, tayar kereta yg bocor telah ditampal. Oleh kerana Sha akan Jalan-Jalan Cari Makan kat Penang this weekend plus menghadiri jemputan perkahwinan cousin enchek hubby so berkemungkinan besar tayar yg baru akan dibeli. Huhuhu......InsyaAllah :)

  

  Semoga yg baik-baik sahaja ye tayar sayang. :)





Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

Gieyana said...

Jenjalan kt sini lak...

> mee org Keah ar..g Perlis just jalan2 jer..:-)

Sharidawati Shahrudin said...

Gieyana...

ohhhh jalan ek? no worries.... boleh je :)

oh ku fikirkan org Perlis..

let me terjah ur blog lagi lepas ni ok :)

hafizmd said...

Alhamdulillah. Nasib yg kecik jer, tp en abg ade...mesti semuanya akan ok :D

p.s-jalan2 kat penang...wah..nak kena korek entri pasal ni..hehe

Ridz Ayeop said...

Nak cari tayar? Cuba website https://mytayar.com

Ada banyak kedai di Klang Valley yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!