Monday, May 21, 2012

Orang baru

Assalamualaikum ???



Pada hari Jumaat minggu lepas telah lahir seorang puteri yg bakal memeriahkan dan menghiruk-pikukkan rumah adik Sha dan adik ipar Sha di Pee Jay. Hiks. *AyatBajetPembacaBerita* Alhamdulillah adik ipar Sha telah selamat melahirkan baby gurl dan mereka telah menamakan baby gurl ni dengan nama Nur Sumayyah.....sedap tak nama baby mereka? Ihiks.........

Malam sebelumnya memang si Damia dok excited satu macam !!!! Serious !!! Dia doq bebel-bebel tepi adik ipar Sha, dia dok joget-joget, gelak-gelak kat tepi adik ipar Sha. :)) Agaknya dia dah boleh bau baby gurl tu nak keluar esok paginya....Haahahaha..... 

Hello Sumayyah !!!! 


baby Sumayyah dan Abi beliau :) Mungkin both akan support Barca. hiks.


My lovely parents, my lovely hubby and my lovely daughter......


Syoknya kak Damia bila tengok bunga utk baby Sumayyah 

 

Tahniah kat adik dan adik ipar Sha... seperti biasa, ucapan paling sempoi ialah 'Welcome To The Club' Hehehehe....  Semoga menjadi Abi dan Umi yg berjaya di dunia dan akhirat. amin :)

 

 



20 comments:

Boni JLL3 said...

tahniah :)

Riena Haiqal said...

comelnyaaaaaaa... kirim salam peluk cium utk baby baru yer... :)

cik nieza said...

alololo after ni kak mia suka la ad adk gurl blh g shoppng sesama ngn kak mai,kak dira n kak ain...

Myra Jay said...

Alahi comelnyer....
Nama pun sedap, disebut sebagai sejarah seorang pejuang wanita Islam, walau disula tetap dengan agama Islam


p/s: Kak Sha, nanti dah sampai Penang roger Myra, kalau sempat kita jumpa.. Ni no fon 0124353088

onlajer said...

sejuk mata kita kalau tengok baby ni

Fazrol said...

waa.. Damia dah dapat adik laa..
Bila nak dapat adik betul plak?

Rozuan Ismail said...

pasni damia ada kawanlah ye

KiD said...

welcome to the world!!

Afasz said...

tahniah buat adik kak sha.......sy pon tk sabar nak dpt anak buah...

Nurul Akmal said...

Alooo ceomel sungguh baby...

Sharidawati Shahrudin said...

Boni JLL3...

time kasih !

keluarga kami berkembang lagi

Sharidawati Shahrudin said...

Riena Haiqal....

okay auntie Riena :))

Sharidawati Shahrudin said...

Cik Nieza....


yahuuuuuuuuuuu...

Sharidawati Shahrudin said...

Myra Jay...

betul tu.. nama yg sangat baik

Sharidawati Shahrudin said...

Onlajer...

you pun suka baby ek?

Sharidawati Shahrudin said...

Fazrol....

soalan yg akan dijawab secara subjektif...

insyaAllah :)

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan....

haaaa... betul tu uncle wan (kata damia)

Sharidawati Shahrudin said...

kid...

tqq kid !!!

Sharidawati Shahrudin said...

Afasz....

TQQ fasz... insyaAllah mudah mudahan ye

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul Akmal...

TQQ nurul .. :)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!