Wednesday, May 23, 2012

Damia dengan kasut barunya

Assalamualaikum???



Sukanya anak ibu ni bila dapat kasut baru. Haaaaaaaa tapi ia bukan kasut Trudy & Teddy ye, tapi kasut dari Sweeden yg dijual di F.O.S di Viva Shopping Mall, Cheras. Kasut Trudy & Teddy tu kita K.I.V lah yea mana tahu later-later ada rezeki kat situ kita sambar sepasang yg kaler dark brown tu. Muehehee... *dasar ibunya yg teringin kasut Trudy & Teddy*

Sebenarnya sandal Damia sekarang ni dah uzur sikit, yakni bunyi cetcetcet kasut tu dah takdak. Ahaksss.... Tapi tok chik Damia yakni makcik kepada enchek hubby pernah belikan satu sandal Croc kaler light green. Cun worrr sandal tu plus ia ringan. Tapi Ya Allah punyalah susah nak pujuk Damia untuk pakai sandal Croc tu. Kaedahnya kasut Croc tu disimpan je lah elok-elok kan? :((

Sha dan enchek hubby ramalkan bahawa si Damia ni jika kita nak belikan dia kasut atau sandal maka afdal untuk bawa dia bersama. Haaaaa....... itu macam. So that apabila kita nak belikan beliau sepasang kasut, beliau dapat bagi kata putus. Ecewahhhhhh ibu dulu ambik je apa yg mak dan abah ibu belikan ok?? Aduyyyyyai nye pun :((

Damia yg suka sangat design ni....Tak mau buka kasut tu dan try design yg lain. Sabar ajelah :)


Kasut baru ni agak ringan juga. Tapi kasut Crocs hijau tu lawa juga tau !! Hmmmmmmm... 



 


20 comments:

Riena Haiqal said...

comelnya Damia dengan kasut baru dia.. :)

Rozuan Ismail said...

suka aja sbb kasut baru kan.

Nurul Akmal said...

alooo comel sungguh.. ;)

Afasz said...

comel la kasut damia....kiut...olololo....

juanita said...

Croc ijau tu mey bagi unty pakai :D

aReLaN said...

alahai..comey kasut cam tuan yang pakai tu.hehehe

KiD said...

cantiknya kasut damia... wink!

Boni JLL3 said...

comelnya boni.. hahahhaa.. tiba2 je kan

Anonymous said...

Assalamu'alaikum Dear??
Wahh!! bukan main seronok lagi Damia masa nih..

kalo Mia seronok Abah & Ibu lagilah 2,3ronok..eheheeh

Your Hubby.
=]

ProfHariz said...

Comel sangat damia :)

Sharidawati Shahrudin said...

Riena Haiqal...

hehe TQQ :) alhamdulillah

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan...

hahahaha.. pandai pun uncle wan ni (kata damia)

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul Akmal...

TQQ .. alhamdulillah

Sharidawati Shahrudin said...

Afasz....

TQQ aunt Fasz ! (kata damia)

Sharidawati Shahrudin said...

Juanita...

ok coming coming bg kat baby baru you lah ek? hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Arelan..

hehe TQQ alhamdulillah

Sharidawati Shahrudin said...

Kid....

time kasih abah Ilham !

Sharidawati Shahrudin said...

Boni JLL3...

comelnya uncle Boni (kata damia) hihi

Sharidawati Shahrudin said...

Abg...

betol tu... bila damia nangis ibu ngan abah dia lagiiiiiii nangis hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Prof Hariz..

alhamdulillah... TQQ

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!