Tuesday, May 22, 2012

live blogging

Assalamualaikum???


Best ke live blogging ?? Hihi.. Bagi Sha ia sesuatu yg mencabar kemahiran dan kesabaran seseorang blogger itu.


Bayangkan jika beliau berada di sesebuah lokasi yg bukan merupakan lokasi yg biasa untuk blogger itu menaip entry baru di blognya. Serabut, bukan? :)


Apabila blogger tersebut berada di lokasi lain daripada kebiasaannya, wujud sedikit halangan seperti bunyi bising, gangguan cuaca, keadaan lalu lintas dan sebagainya.


Ohhh dan juga blogger terpaksa mengecilkan jari jemari untuk menaip di skrin sentuh telefon pintarnya tanpa papan kekunci di komputer ribanya.


Walau bagaimanapun blogger tersebut dapat menyiapkan entry di blognya serta merta tanpa sebarang kelewatan.


Published with Blogger-droid v2.0.4

12 comments:

Fazrol said...

waa.. dah layan live blogging skrg.
boring le tuw..

Shafiq said...

Saya tak pernah lagi buat live blogging.. :-)

Riena Haiqal said...

best juga.. pernah buat satu kali jer sebab masa tu saya tengah cuti panjang jadi tak dapat la nak berblogging kat ofiz.. jadi tpaksa update guna ipad.. itupun tak dapat nak upload gambar.. :)

Rozuan Ismail said...

hoho.dugaanlah live blogging

Afasz said...

wahh live blogging ...

sy mmg tk leh, sbb pakai phone murah.
xmampu lg

hazman aka species1980 said...

Sesiapa ada smartphone mungkin lebih portable laa... cuma one fine day man akan plan untuk live blogging sehari suntuk JJCM HAZMANFADZIL.COM EDITION... hehehehhe

Sharidawati Shahrudin said...

Fazrol....

dah mencuba nasib dgn live blogging pula

yes pls welcome me

Sharidawati Shahrudin said...

Shafiq....

your turn will come soon...

Sharidawati Shahrudin said...

Riena Haiqal....

macam macam cabaran bila nak blog sacara live kan? hiks

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan...

betul tu..

tapi ia sungguh mencabar!

Sharidawati Shahrudin said...

Afasz....

ur turn will come soon too :)

Sharidawati Shahrudin said...

Hazman...

haaaaaaa i cant wait for that ! haha

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!