About Me

th3b0r3dsha mula berjinak-jinak dengan dunia blogging sejak awal tahun 2011. Bila dah ada blog personal sendiri terus th3b0r3dsha daftarkan blog tersayang ni di bawah Nuffnang. th3b0r3dsha adalah di antara ratusan dan  ribuan blogger Nuffnang atau lebih popular dengan panggilan Nuffles. Amboi dah macam bunyi Waffle pulak ye? He He He........

th3b0r3dsha adalah salah seorang graduan Universiti Utara Malaysia di dalam jurusan Pengurusan Pelancongan. Setelah tamat SPM, th3b0r3dsha terus sambung buat program Matrikulasi 1 tahun di UUM dan terus sambung ke peringkat ijazah sarjana muda atau degree level. Bila pula nak sambung ke peringkat Ijazah Sarjana atau Master Level? InsyaAllah, ada kelapangan di masa akan datang sudah tentu th3b0r3dsha sambung belajar sehingga ke peringkat kedoktoran atau P.H.D.

th3b0r3dsha sudah berkahwin dan telah dikurniakan seorang baby girl...iaitu Damia. Beliaulah permata hati th3b0r3dsha dan enchek hubby. Adik Damia? Hmmmm..InsyaAllah bila ada khabar berita nanti tentu th3b0r3dsha update dalam blog terchenta ni...Ahaksss

th3b0r3dsha adalah seorang Travel Consultant di Q Partners Travel & Tours Sdn Bhd. Office th3b0r3dsha terletak di dalam shopping mall yakni Ikano Power Centre, Mutiara Damansara dan satu bangunan dengan IKEA. th3b0r3dsha masih lagi baru bekerja di company ini. Flash back, th3b0r3dsha join company ni pada 1st March 2011. Sebelum tu?

sebelum tu th3b0r3dsha bekerja di Reliance Shipping & Travel Agencies Sdn Bhd di Jln Yap Kwan Seng, KL. Pengalaman yg th3b0r3dsha perolehi ketika bekerja di company yg terletak di Golden Triangle ni sangat banyak dan sangat berharga. Setelah grad dari UUM pada bulan September 2004, th3b0r3dsha mula berkerja pada 1st October 2004. Bagi th3b0r3dsha usia 7 tahun berkhidmat di Reliance sangat mematangkan diri ini. Kenangan paling best tentulah berpeluang ke luar negara iaitu ke China dan Australia.

Rasanya itu saja coret-coret berkaitan th3b0r3dsha ni..........


3 comments:

akuzle ayu said...

ok, dah kenal. nnti leh wat GA tiket melancong pree eh? hihihihi..

Ayuni said...

hm, detailnye sis....

Don said...

Hai, pertama kali menjejak kaki ke blog awak, selamat berkenalan.. hehe

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!