Monday, July 16, 2012

Samsung Galaxy S lll dan gambar

Assalamualaikum? Salam sejahtera! Ewah dah macam cikgu-cikgu pulak. Hehe..

Boleh dikatakan hampir semua orang sedang bercakap tentang telefon pintar Samsung Galaxy S lll. Tidak kurang juga ada yg membandingkan Samsung Galaxy S lll dengan iPhone 4S. Masing-masing menlontarkan pendapat sendiri dengan alasan yg tersendiri tentang kedua-dua telefon pintar ini.

Okay Sha belum mahu review tentang Samsung Galaxy S lll di dalam blog cuma nak tahu tak apa agaknya gambar-gambar terawal yg Sha snap dengan Samsung Galaxy S lll? 


So Magee Kari Berapi tu nampak lebih marvelous dengan 8.0 Super Amoled HD Samsung Galaxy S lll ? Setuju ?

 

12 comments:

Boni JLL3 said...

cantik jugak gambar dia ye.. jelas

Anonymous said...

maggi tu sure nampak cam samsung S3 kalu ada letak sikit sayur sawi n karet plus telor n tumis bawang!! hehe..

pinky said...

samsung mmg gmbr cun...housemate pun pakai samsung....=)

Afasz said...

wow cantik gambar n sedap maggi tu... kalau letak telur tambah sedap wooo

izla said...

mantap!!!

Myra Jay said...

Ok jugak gambarnya, nampak clear ;)

hazman aka species1980 said...

Sha...nanti upload gambar kita yang amik kat brisik tu yea...

KiD said...

waaaaahhhhh.. hp canggih beb!!!

chii said...

aisey...ingtkan gambo sendiri yg akan jd uji kaji..ehehe..

Nurul Akmal said...

Waaaahhh bestnyer sIII tuh.. :)

KiD said...

sha, nak megi dan neskepe... hehheee

NonaFauzi said...

hi kak sha pe kabar, amboi pekene maggi nampak, makan2 esok nak pose dah hihihi

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!