Friday, July 13, 2012

First Giveaway Sempena Nuffnang Blogopolis Malaysia 2012

Assalamualaikum ?? Salam sejahtera !!



Inilah hari yg ditunggu-tunggu. Sha harap First Giveaway ini akan menggembirakan anda semua. Anggaplah ia sebagai satu penghargaan buat anda. Semua peserta berpeluang dan berpotensi untuk menang sebab Sha akan gunakan khidmat True Random Number Generator. Sha akan senaraikan kesemua peserta di dalam satu entry dan Sha akan berikan satu nombor bagi setiap entry bergilir-gilir. Siapa cepat akan dapat nombor 1 dan peserta berikutnya akan diberikan nombor 2 dan begitulah seterusnya. Maknanya semua peserta First Giveaway ini mempunyai kebarangkalian untuk menang :))

Oleh itu apa yg perlu anda lakukan untuk menyertai First Giveaway ini ialah ikuti langkah-langkah di bawah:-


1. Follow Blog Sha dengan tekan butang 'Join this site'

2. Like Facebook Fanpage Sha DI PAUTAN INI.

3. Follow Twitter Sha DI PAUTAN INI.

4. Tweet entry ini. Anda boleh lihat Butang Tweet di penghujung entry ini.

5. Buat satu entry di blog anda dengan tajuk 'First Giveaway Sempena Nuffnang Blogopolis Malaysia 2012'

6. Letakkan gambar ini di dalam entry anda:-


iklan




7. Letakkan ayat ini ke dalam entry anda 'Saya mahu menyertai First Giveaway yg dianjurkan oleh seorang Mommy Blogger di Malaysia iaitu sharidawati.blogspot.com'.

8. Nyatakan satu entry dari blog Sha yg paling anda gemari dan letakkan permalink entry itu ke dalam entry anda.

9. Setelah entry anda siap, letakkan permalink entry blog anda di ruang komen di bawah.

Syarat-syarat penyertaan:-


a) First Giveaway bermula sekarang dan akan berakhir pada 1 Ogos 2012.

b) Sha tak akan terima penyertaan dari blog yg direka khas untuk menyertai contest atau giveaway semata-mata. Sha hanya terima penyertaan dari blog personal sahaja. Harap maklum ye.

c) Setiap blog hanya boleh menghantar satu penyertaan sahaja.

d) Hadiah hanya akan dipos ke alamat Malaysia sahaja. Jika pemenang berasal dari luar negara, beliau perlu nyatakan alamat di dalam Malaysia untuk 'on behalf collection'

Hadiah-hadiah First Giveaway:-


Hadiah Pertama : 1 unit Handbag dengan warna pilihan anda sendiri & 1 unit Beg Serbaguna IKEA




Hadiah Kedua : 1 unit Gelang Tangan & 1 Beg Serbaguna IKEA




Hadiah Ketiga : 1 unit Keychain & 1 Beg Serbaguna IKEA





Hadiah Keempat : 1 unit Keychain & 1 Beg Serbaguna IKEA




Hadiah Kelima : 1 unit Keychain & 1 Beg Serbaguna IKEA



Thanks for reading :)

Selamat mencuba !!!



37 comments:

CikLily Putih said...

nak joinnnnnnn...

Fazrol said...

Nak join gak nanti...
Leh bagi hadiah kat wife handbag tue.. ha aha..

Nurul Akmal said...

Kak Sha Nurul nak join....

target nak handbeg tuh... hehehe :)

Denaihati said...

good luck utk peserta GA ni. jangan tak rebut peluang rezeki ni.

Boni JLL3 said...

good luck ye kepada para peserta!! :)

Rosidah Binti Muhamad said...

Nak ar beg tu..tapi sayer ni buta IT banyak..tak berapa paham.

Jap yer sayer try dulu.. :)

Rosidah Binti Muhamad said...

Yehuu..dgn penuh hati2 saya try follow syarat2 tu..dgn harapan yg amat besar saya akan menang..hehehe
Jd sekarang diumukan dgn bangganya : saya dah join!
http://storymoryk.blogspot.com/2012/07/first-giveaway-sempena-nuffnang.html#comment-form

huda said...

Hi kak, just drop by first to visit you back after this. We met at #nnbpmy2012!! :)

chii said...

cantiknya beg tu...leh wat jln2 raya kalau dpt tu..eeheh

hazman aka species1980 said...

Perghhh....menarik la hadiah... sumer ade cop IKEA tue....

Nurul Akmal said...

Kak Sha.. Nurul join.. :)

http://www.siezuka.com/2012/07/first-giveaway-sempena-nuffnang.html

mi$$ch0c0laTe said...

bismillah :)

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/first-giveaway-sempena-nuffnang.html

#ciksuzlin said...

Salam Kak Sha, Lin join ye.

http://sharidawati.blogspot.com/2012/07/first-giveaway-sempena-nuffnang_13.html#comment-form

Twitter: /ciksuzlin
Follower ID: #ciksuzlin

#ciksuzlin said...

eh. kita salah bagi link (T_________T)

http://freebiesuzlin.blogspot.com/2012/07/first-giveaway-sempena-nuffnang.html

Sorry.

akubiomed said...

Event blogopolis sudah lepas. Harap sempat mengarang. :-)

akubiomed said...

Hi Sha. Ini adalah penyertaan saya. Sila periksa jika ia memenuhi syarat-syarat penyertaan. Terima kasih. Link: http://bit.ly/N2ykRt

akhiyy said...

wah menarik nih..

Hafizul said...

Ada masa nk join la..lambat lagi dateline dia tu..hehe

KiD said...

tu diaaaaa... tokey IKEA tuuu... nanti kid join yea.. =)

hatiputera said...

nak join la nie,,,

Sya Isya said...

Kak Sha, ni entri nya. Sya join, ya. :D

Sya Isya said...

Sya join ya. Ni entrinya:

http://syaisya.com/2012/07/first-giveaway-sempena-nuffnang-blogopolis-malaysia-2012.html

Sya Isya said...

Entri penyertaan dari Sya

http://syaisya.com/2012/07/first-giveaway-sempena-nuffnang-blogopolis-malaysia-2012.html

Sya Isya said...

Alamak, banyak pula komen keluar. tadi asyik problem je nak komen. sekali keluar berderet da... sorry ya, Kak Sha. :D

chii said...

http://chikum4risa.com/first-giveaway-sempena-nuffnang-blogopolis-malaysia-2012/

siapp

Nur Misnan said...

hi sha.. dah join.. wish me luck
http://kongsibersamanora.blogspot.com/2012/07/first-giveaway-sempena-nuffnang.html

CIK TOM said...

cik tom nk join jgk...hehe..

jmpt join GA ciktom jgk ye... http://www.ciktom.com/giveaways-kedua-dari-blog-cik-tom/

Zida said...

macam tak sempat je nak join, esok dah 1 ogos dah~~

Oh! budu said...

nasib baik sempat. dah join. http://ohbudu.com/2012/07/31/first-giveaway-sempena-nuffnang-blogopolis-malaysia-2012/

zaxx said...

salam..akak.sy join gak..hihi tapi taktau sempat ke tak ni.hihi..

http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/2012/07/first-giveaway-sempena-nuffnang.html

sensasi2020.blogspot.com said...

Masa diberi amat singkat,
Semoga entri ini sha memikat,
Membina entri ini sangat cepat,
Supaya tidak ketinggalan utk turut

http://sensasi2020.blogspot.com/2012/08/first-giveaway-sempena-nuffnang.html

Myra Jay said...

Alamak kak Sha, cheq terlepas keretapi...huhuuuu..

Arini dah 1 Ogos :)

CIK TOM said...

eh means arini blh join lg x?

Sharidawati Shahrudin said...

ok lah memberku semua... terima kasih sbb sudi sertai First Giveaway ini :)

Giveaway ini telah ditutup dan nantikan senarai peserta beserta keputusan Giveaway ini pada hari ini atau selewat-lewatnya pada hari esok :)

All the best utk kesemua 11 orang peserta :)

Sharidawati Shahrudin said...

Myra Jay...

aah lah...alamak...InsyaAllah kak sha akan buat giveaway lagi ye ? sorry dear

Sharidawati Shahrudin said...

Cik Tom...

Alamak. Giveaway ni dah tutup.. sebab Giveaway ni berlangsung dari 13 Julai 2012 dan berakhir pada 1 Ogos 2012. Sorry tau.

InsyaAllah Sha akan buat lagi Giveaway ye dear

daddydee said...

menarik..insyallah saya akan sertai...

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!