Friday, July 27, 2012

Colour Pencil pertama saya !!!

Assalamualaikum?



Alhamdulillah dah nak masuk 7 hari kita berpuasa di bulan Ramadhan kali ini. Rasa cepat je masa berlalu kan.. Bak kata 'mat saleh', 'how time flies'......... Gitu

InsyaAllah jika tiada aral melintang Sha, enchek hubby dan Damia akan pulang ke rumah ibu bapa Sha di Melaka esok. Huhuhu.... Seronoknya lah jika dapat berbuka puasa beramai-ramai sebab adik-beradik Sha ramai tau ada 8 orang! Itu belum masuk anak-anak saudara Sha lagi yg satu batallion tu. Muahaha..

Sebelum Sha labuhkan tirai blog Sha pada hari ni, meh Sha tempek gambar Damia tatkala gembira dapat pencil colour. Ihiks...

pergi ronda-ronda kat Viva Shopping Mall..... Gedung keperluan rumah anda :) Ohh sila abaikan teknik Sha amik gambar tu...terlupa nak off kan flash camera. Ngeh3x..


Mia nak colour pencil ....


Tapi kita main chak chak dulu ye !! hehe


My first colour pencil dan colouring book :) Yeayy boleh ibu join mewarna together dengan Mia ye :))

  

12 comments:

Rosidah Binti Muhamad said...

Hye sha..
Melaka kat mana tu?...

cik nieza said...

wah3...makusu nk borrow bole??

HUDA said...

wah. lepas ni warna warni la dinding rumah lepas ni ;) ekeke

puanbee said...

lepas ni siap lah ... haha jadi macam rumah bee le ..

P/S : SAMBUNG BORAK KITA DI TWITTER RITU ..
akk theme putih , corak air ek ? cantik..ok ler ni ..akk dah pandai skrg ni

Riena Haiqal said...

auntie nak pinjam boleh tak? hehehehehehe..
alamak muka Sha dah terkena flash kamera la.. (^_^)

akubiomed said...

Sekejap pensel warna menajdi kontot. Macam dekat rumah sekejap pensel warna menjadi kontot sebab macam-maca diwarnakan. :-)

Boni Kacak said...

hahaha.. kenapa muka akak ditutupi dengan cahaya??hehe

Myra Jay said...

Lepas ni rajin la Dania mewarna ye :)

KiD said...

Mia... 'abang' kid nak pinjam jap boley?? hehehehe

Hafizul said...

wahhh suka hati la ekk dapat pencil color...nanti jgn mewarna dinding rumah pulak yer..haha

Hidayah Bach said...

comel la dia..!
:)
seronok la dia mewarna dah kot sekarang nih..?
hehe..

akhiyy said...

nape tutup muke awal2..hehe..

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!