Monday, July 30, 2012

Amaran Terakhir Kalau Nak Ajak Iftar Sama Sama

Terima kasih buat BroFramestone sebab sudi buat satu contest di kala hari Isnin yg menduga ini. Ecewahhh... Ayat bajet looser. LOL. Muahahaha. Uols nak join contest ni?? Haaaa....jom jom click link kat atas tu secepat yg mungkin sebelum 1 Ogos 2012, ye? :))
 

Sebagai menghargai usaha BroFramestone selama ni maka Sha telah pun menjoinkan diri di dalam contest yg beliau anjurkan dan inilah hasilnya :-





Good Luck !!!

Sorry ye miss tunang BroFramestone kalau dialog yg Sha buat tu tak best :))



15 comments:

Nurul Akmal said...

All the best kak sha.. :)

Bro Framestone said...

Yang mana satu model ciliknya ek

Fazrol said...

pergh! join sebelum terlambat..

puanbee said...

good luck akk ..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

salam kalau nak self pickup kat uoa bangsar

akubiomed said...

Wah sudah masuk. Selamat berjaya kepada Sha. :-)

Boni Kacak said...

gud luck kak :)

Nur Misnan said...

har3... cilik ehh.. gd luck sis

Hafizul said...

Hehe...model memang kena dah tu...gud luck sha..hehe

Nadot said...

Good luck juge! ;)

Mak Lagenda said...

Gook luck sya..

Zarul Umbrella said...

good luck sha

Hidayah Bach said...

hehe..
ini pun antara dialog comel..
good luck eh..
:D

|| NaFiRaa || said...

good luck sha~

chii said...

aisey x sempat nk join..tp x pela..all the best buat sha :)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!