Monday, July 23, 2012

Raya Sale !! Sale !!

Orang kata aktiviti shopping ni ialah satu terapi minda. Ye ke yeob????? Hahahaha . Mungkin bukan semua orang berpendapat sedemikian. Betul tak?











Assalamualaikum ?

Ternyata Monday Blues begitu mengganggu hidupku. Kira macam bonus plak ada Monday blues lepas tu at the same time hari pertama bekerja di bulan Ramadhan tahun ini. Ngeh3 . Motip?

Insaf lah Sha .. jgn nak jadikan berpuasa tu satu alasan untuk kita lemah, lembik dan tak bermaya untuk bekerja. No-no-no !! Chaiyok !! Marilah kita bekerja sekuatnya kerana kerja itu adalah satu ibadah. InsyaAllah. :))

Ok kat eCurve ni dah start sale merata-rata. Sale Raya?? Raya Sale?? Fuhh tergoda dibuatnya. Huhu.

Published with Blogger-droid v2.0.4

14 comments:

AlyzaFisol said...

semua tempat sale...abis kopak duit poket...huhuh

|| NaFiRaa || said...

lemah jugak hari nih.. + ngantuk lagiii..huhuhu..

caiyok! caiyok! caiyok!

Anonymous said...

Nak beli baju raye...tp semangat lom ada lg..nnt da last minit baru mood sampai..huhu..AL/JB

izla said...

saya suka sale. walopon kadang2 boleh belek tag harga je. hehe

Afasz said...

mula dah sale. besar2an

daddydee jedi said...

kopak lah duit lepas ni....

putera said...

Bab sale nie yang buat lelaki susah hati nie,,,

Obat Herbal Infeksi saluran kemih said...

wauww perbelanjaan yang sangatmewah sekali dan nyaman untuk di kunjungi.. nice

chii said...

setujuu...shopping merupakan salah satu terapi minda..kalau windw shopping plak, salah satu xcercise yang bagus utk kesihatan..ehehe

aduhai..mmg karang ni kat mana2 ada sale..kena tahan hati je la gamaknya

Zarul Umbrella said...

aduh,SALE dah ker?..esok2 seminggu nak raya SALE SALE SALE lagi

KiD said...

hari hari akan SALE.. teringat kemeriahan SALE di Jalan Masjid India..

Anonymous said...

Salam dear?
wah3!! bestnye dia gi belanja tingkap sorang²??
amboi!!

Hmm..balik awai yer ari nih lambat nnt abih lagi hidangan idaman syg tu..huhuhu

Tk cre..mmmuuaagghh!!

'ur Hubby.
^_^

Noorizal Ramly said...

Assalammualaikum wbt.

Melompat-lompat sampai singgah ke sini. Dan ambil kesempatan mengomen. Hehe

Sale! sale! memang pandang mana-mana ada je sale.

IKEA pun sale jugak. adoi. Tapi memang dah cuba bujet, tahun ni tak dak nak beli apa-apa sangat. Tahun lepas shopping, tahun ni rileks je.

Selamat berpuasa : )

Husna said...

hi sha,
selamat berpuasa..dah start shopping raya ke?
saya baju pon xde lagi..beli utk anak2 jela thn ni..

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!