Tuesday, July 17, 2012

Maria Elena bagi MPHiBookHD ketika Nuffnang Blogopolis !!

Assalamualaikum ? Selamat sejahtera !


Seperti yg dijangka, Nuffnang Blogopolis Malaysia 2012 telah berjalan dengan jayanya pada 14 Julai baru-baru ini. Pada pendapat Sha event ini sangat bagus dan memberi impak yg sangat positif kepada para blogger terutamanya diri Sha sendiri. Kadang-kadang sesuatu perkara tu perlu dipandang secara lebih serius yakni dibuat sebaik mungkin. Banyak tips berguna dan tips yg praktikal yg sangat Sha perlukan di dalam dunia blogging. So, its time for action.....tibalah masa untuk Sha bertindak. Walau bagaimanapun, of course jika lebih cepat sesuatu tindakan itu dilakukan, maka ia adalah lebih afdal. InsyaAllah.

Selain dari itu dapat juga Sha bersua muka dengan blogger-blogger otai di dalam blogsphere dan berborak lebih panjang..Huhu...Tak disangka-sangka blogger yg sangat terkenal dengan Vlognya, yakni Maria Elena, salah seorang speaker Blogopolis telah menghadiahkan MPH iBook HD yg beliau terima kepada Sha. Alhamdulillah...Thanks again Maria !! :)

Sebenarnya semua speaker yg hadir pada hari tersebut telah dihadiahkan IREADER tersebut sebagai penghargaan dari pihak Nuffnang. Blogger yg bertuah yg berjaya mencipta tweet yg best ketika conference itu berlangsung turut dihadiahkan IREADER oleh Nuffnang. Canggih, kan??


Maria siap kasi autograph beliau di IREADER itu :)


okay Sha nak usha usha e book ni.......


Stay tuned...

Sha akan kongsikan tips di entry yg akan datang :)




  

14 comments:

Rosidah Binti Muhamad said...

Wah!! Best2 tahniah Sha..
Sha jugak otai bg sayer..hehehe

abang ensem said...

Bestnyerrrrr...

- zuriey - said...

wah..kongsi la cepat..huhu

ReeneeRaaid said...

huhu! bestnye
cepat update lg :)

Fazrol said...

waa.. bestny..
cepat laa kongsi.. he he..

Riena Haiqal said...

wah ada maria Elena la.. bestnya.. (^_^)

chii said...

bestnya dpt e book tu

Nurul Akmal said...

Waaahhh bestnyer...

#ciksuzlin said...

Nak juga~Since MPH kuarkan ireader ni since tahun lepas Lin nak beli. Tapi tak mampu. (T_________T)

KiD said...

huiyyooo.. canggih nampak.. tak pernah tengok

hazman aka species1980 said...

rezeki di hari blogopolis la yea....

daddydee said...

camne fungsi Ireader tue?? cambest ke

Zarul Umbrella said...

wah..maria bagi hadiah...untunglah Sha...:-)

Sya Isya said...

owh bestnyer... ceshare ceshare

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!