Friday, June 1, 2012

Selongkar bilik artis !!!!!!!!

Assalamualaikum ???



Haaaaaai lovely ???? *lambai-lambai tangan* 

Tajuk entry ni dah macam apa je, ngeh ngeh ngeh... Bukan bilik artis mana pun cuma artis diri sendiri je. Haaa.. Sha pun artis jugak cuma bukan artis terkenal. Selalunya Sha jadi artis ketika layan karoks. Muehehehe... OK lah senang cakap artis yg tak pernah buat album dan tak pernah berlakon filem. Hiks.

Awal pagi semalam Sha tersedar pukul 1 pagi macam tu dan terus tolong enchek hubby laundry baju kotor. Tapi kisahnya mesin automatik so tak perlu nak berjaga depan mesin tu tiap masa. Enchek hubby sambung tidur dan Sha pulak lipat kain baju yg menggunung bak Everest. Hahahaha.... Sedar tak sedar enchek hubby pergi sambung tidur. OK tak pe Sha dengan mood rajinnya mengemas segala barang-barang vintage ku yg dari dalam kotak. Ahaks.......vintage lah sangat kan? :) 

Jom tengok apa yg Sha jumpa semua. Ahaks kira macam Jejak Kasih lah ni..Huhuhu

Koleksi CD dan kasetku. WESTLIFE, N SYNC, BACKSTREET BOYS, LINKIN PARK, DEEP PURPLE, PETERPAN & MAWI !!!! :)


Segala tok nenek ...kamus, kompas, macam-macam ada.... Kompas tu sangat berguna bila Sha pergi oversea dan nak cari arah kiblat di bilik hotel. 


HALAL GUIDES by KASEH DIA Publications.  Banyak bantu Sha bila bawa Muslim Passengers ke Australia.


Katalog dan leaflet sebagai panduan Travel Consultant macam Sha :)


Ada sesiapa yg nak self-drive di Australia ??? Ini satu buku panduan yg bagus :)


Bag IKEA. Dah lebih 100 keping bag ni. Hohoho 


8 comments:

Boni JLL3 said...

hahahaha..backstreet boy pun ada??hehehe

Gieyana said...

Ala Sha..bestnyer kalau dpt g Aussie..tp exchange rate skrg mahal lah..mor than USD..haizzz! Idak leh pinjam map tue! Ekekekekeke...

chii said...

bsb?nsync?westlife??wahhh..chii ada gak dulu..tp krg ni da ilang tah kemana :( sedihhhhh

Sharidawati Shahrudin said...

Boni JLL3 ....

ihiks. Boni pun suka kat Bacsktreet Boys kan?kan? kann? haha

Sharidawati Shahrudin said...

Gieyana...

bila u p Aussie something yg you leh tengok is similarity between Aussie dgn european countries. they are so western as if they are not located in asean region tau.

that is something yg i boleh ckp psl australia.

psl currency tu memang kena bare lah you kena hadap :)

Sharidawati Shahrudin said...

Chii ....

eh sama eh kita? high five !!!!

anne said...

hahaahah. akak mmg.. cd 2 dlu anne pun simpan tau.

daddydee said...

banyak nya koleksi terbaik sha...tahniah..

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!