Saturday, June 16, 2012

Sizzling Fun Dough Set

Assalamualaikum ???



Hi lovely. Ehh... You All pernah tak main tanah liat masa kecik-kecik dulu? Haaaaa...mesti pernah kan? Hiks. Susu Sustagen Junior 1 yg Damia minum ni ada bagi free gift tanah liat untuk setiap pembelian susu 900gram.  So si Damia tu dah excited bila dapat free gift gini. Plus ibu dia pun excited sama !! Muehehehe.... Tapi set tanah liat yg diberi oleh susu Sustagen Junior 1 ni didatangi dengan bekas memanggang, 3 warna tanah liat yg berbeza, pinggan, acuan, stick untuk memanggang dan pisau. Whoahhhhhh jangan terkejut ye sebab bukan peralatan betul-betul pun tapi mainan je semua tu pun. Ahaks. 


Sizzling Fun Dough Set :)


Tanah Liat warna hijau, kuning dan merah !!!!!


Tu dia Mak Kiah tengah sakan masak !!! Banyak ambik tempahan ye ???? Wakakaka.......... 


Tekap tanah liat kat acuan colour hijau tu dan taraaaaa !!! ketam dah siap untuk dipanggang !!! huhu


Ikan Panggang dan Udang Panggang siaaaappppp !!! Eeheeheee 


Inilah mainan si Damia sekarang ni. Dah lama dia tak main fishing fishing. Ohhhh Sha tak pernah cerita pasal mainan fishing dia kat sini yek? Hahaa... Tungguuu

  

30 comments:

KiD said...

nak burger satu!!!

cik nieza said...

alololo,mia suka la tu main masak2..makusu nk join juga blh??hehe

sweetkurma said...

wahhh dah pandai masak yer

puanbee said...

boleh order online tak ? kihkihkih dah besar dah dia ..

Rozuan Ismail said...

damia, uncle nak donut satu.haha

kak ina kl said...

baguslah kecik-kecik dah belajar main doh..nanti dah besar leh tolong sha buat doh untuk roti dan kukis. good luck yer sha utk percutian lomantik itu.

tq sudi support akak psl biskut julie tu

sawaNiLa said...

dang bakar satu...hik hik hik.

Riena Haiqal said...

amboi dah pandai masak yer.. nak tempah bole ker tu.. hehehehehe

KiD said...

kalo ilham buat, dia tak sabar2 nak makan.. huhuhu

|| NaFiRaa || said...

itu plastesin ke sha?? bestnye.. kalo cam nih.. mamanye lagi eksited main nih.. keh keh keh

Nurul Akmal said...

alooo pandai nyer...

titan said...

hoho. janji dia happy, dah cukup bagus apa. :)

Myra Jay said...

Nak ketam 1 :)

Afasz said...

wahhh sonok nye dia main.......

menarik la mainan tu...rasa cam nak main jugak

chii said...

bestnya..chii dulu slalu gak main tanah liat ni..slalu wat org ngan beger..eeheh..

ni mcm ala2 play doh eh

Sharidawati Shahrudin said...

Kid..

burger siap!!! eehehe

sile bayar di kaunter Unifi yg berdekatan. eheh

Sharidawati Shahrudin said...

cik Nieza....

sangat suka.. !!!! marila join bersama sama ..

Sharidawati Shahrudin said...

sweetkurma....

tu lah you..dia doq ralit bende2 gitu :)

Sharidawati Shahrudin said...

puanbee...

saudagar online gitu :)

alhamdulillah dah nak masuk 2 tahun

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan..

siap!!!!!!!! hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Kak Ina...

mudah mudahan..insyaAllah :)

sama2 kak

Sharidawati Shahrudin said...

sawanila...

wokey! hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Riena Haiqal..

dah boleh terima tempahan dah.. hahahaha

Sharidawati Shahrudin said...

Kid..

haha, masuk mulut Ilham! ihiks

Sharidawati Shahrudin said...

Nafira..

yup dear.. sha pun rasa nak join damia main..haha

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul Akmal..

:))

Sharidawati Shahrudin said...

Titan..

betul3x....

Sharidawati Shahrudin said...

Myra Jay..

haha.siap!!!

Sharidawati Shahrudin said...

Fsaz..

jom lah aunt Fasz! hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Chii...

kreatifnya you!!! hehe

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!