Saturday, June 16, 2012

First Page in Google Search

Assalamualaikum ???



Hello lovely ??? Happy weekend !!!! *wink*

Hari ni Sha nak share dengan You All tentang artikel Sha berkenaan MasterChef Celebrity Malaysia yg masih kekal di muka pertama Carian Google Malaysia. Dah beberapa hari Sha perasan perkara ini tapi bila hari-hari Sha check ia masih kekal di muka pertama Carian Google atau Google Search. Alhamdulillah. 

Mungkinkah kerana Sha bermain dengan Search Engine Optimization atau SEO di dalam artikel berkenaan? Hummmm .. mungkin. Walau bagaimanapun keadaan sebegini boleh bertukar pada bila-bila masa dan mungkin sekejab lagi akan ada artikel lain yg berada di muka pertama Carian Google. Biarlah. Let it be. Semua artikel mempunyai peluang yg sama untuk berada di muka pertama Carian Google. Tak gitu?? :)


entry berkenaan MasterChef Celebrity Malaysia 


Kepada readers yg mahu menguji kehebatan di dalam bidang memasak bolehlah datang ke ujibakat MasterChef Malaysia yg berlangsung pada hari ini dari jam 9.00 pagi hingga jam 2.00 petang di Taylor's University Lakeside Campus, Subang Jaya. All the best ye !!!!!
  

20 comments:

cik nieza said...

wah...terbaekkk..:-)

Fazrol said...

Waa.. Dahsyat..
Kid punya blog pun bawah kak sha punya... He he."

SP (spudinpunya) said...

whoa....handal ni .. hehe :)

KiD said...

huiyyoooo... terbaik lah sha! tapi ia skarang berubah2.. huhuhu

sweetkurma said...

terbaekkkkk

Myra Jay said...

Tahniah!!!

Semoga teruskan dengan SEO :)

Nurul Akmal said...

uiihhh dasyat sungguh.. ;)

Afasz said...

kak sha tak mau try ke masuk masterchef...masuk je....terpilih atau tak belakang kira...hehehe kite mmg tkde keyakinan bab memasak :p

chii said...

heheh..ttg bubur tu eh..aisey....chii memula ingtkan btl2 bubur dari masterchef malaysia..adeih :p

Q Partner Travel and Tours said...
This comment has been removed by the author.
Sharidawati Shahrudin said...

cik nieza.....

tocheii tocheiiii

Sharidawati Shahrudin said...

Fazrol...

ngeh3x.. boleh lah sikit sikit

tapi mana nak lawan taiko shakiddo :)

Sharidawati Shahrudin said...

SP (spudinpunya) ...

entry2 kat blog u lagi selalu kat 1st page google, kan? :)

Sharidawati Shahrudin said...

Kid....

tocheiiii tapi lu lagi otai ler :))

Sharidawati Shahrudin said...

sweetkurma..

thank you .. :)

Sharidawati Shahrudin said...

Myra Jay...

time kaseh :)

majulah SEO utk blog ye dok?hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul Akmal...

ngeh3x... boleh la sikit sikit..cari makan..hahaha

Sharidawati Shahrudin said...

Afasz....

kak sha sangat nak masuk tapi kalau ujian sembelih ayam... asingkan telur putih dan telur kuning tu semua.. surrender !

Sharidawati Shahrudin said...

chii...

maafkan saya.. maafkan saya.... huhuhuhu

Sya Isya said...

fuuhh.. wiki pun kalah tu. tahniah kak Sha :D

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!