Tuesday, June 5, 2012

GUESS IT, WIN IT CONTEST by MACY

Assalamualaikum ???



Hai lovely. Suram je blog Sha ni kan? Eheks. Bila stop berbloging dua-tiga hari ginilah jadinya. Kena warm up dulu sebelum dapatkan momentum happy blogging tu semula. Gitu..

Minggu lepas masa Sha usha-usha nak makan ape untuk lunch Sha ada ternampak satu set Macy Sofa di penjuru IKANO ..dekat-dekat lif tu. To be specific kat depan Alliance Bank. Sangat teruja tengok set sofa ni. Warna merah lagi. Haah kau! Rupa-rupanya ada contest yg dianjurkan oleh Macy Sofa. *woot-woot*

Set Sofa MACY. Raya Puasa pun dah nak dekat kan? Hihihi.....


Jika dipilih sebagai pemenang anda perlu bare the transportation fee yg berharga kira-kira RM70-RM80. OK lah tu..... :)


Borang peraduan MACY Sofa.....



Senang je contest ni. Anda cuma perlu teka nilai perabot yg tertera di dalam borang peraduan itu dan taraaaaaaaa !!! Mudah bukan? Semoga tuah menjadi milik anda !!! Eheks..

12 comments:

Rozuan Ismail said...

wah, senang je.huhu. bertuah badan sape dapat.

Bitt (double IS) said...

hi salam kenal :)

wahh best tuh! hehehe

Afasz said...

wahh kak sha join ke contest tu????

mudah je....tp ikut luck gak...kalau ada rezeki insyaAllah

Anonymous said...

Ai Dear??
Wahh!! menarik..tertarik & Ibu Damia memang DeBoom!!

'ur Hubby.
=D

hazman aka species1980 said...

SEMOGA BERJAYA yea.....

chii said...

nak join contest tu..mesti kena beli brg2 kat situ dulu kan..

best gak kalau menang,leh melaram time raya nnt kan..eheh..ada sofa baru :p

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan ...

yup contest yg mudah, kalau ada nasib yg baik boleh lah menang ...

datang IKANO sekarang !!!! hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Bitt (double IS) ...

hai awak ! salam perkenalan..

best ek? jika sha yg menang lagi lah double triple best? hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Afasz...

yup kak sha join .. try nasib...

kuikuikui...

Sharidawati Shahrudin said...

Abg...

*tersipu-sipumalu*

Sharidawati Shahrudin said...

Hazman....

terima kasih Man !!!

InsyaAllah :)

Sharidawati Shahrudin said...

Chii...

tak perlu beli apa - apa Chii....

kita hanya perlu isi borang tu dan teka harga item yg ada dalam borang tersebut

semudah ABC

Good luck !!!

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!