Friday, June 1, 2012

Window Shopping : Hot Item from IKEA (Part 2)

Assalamualaikum ???



Hello lovely......Ada tak follower Twitter Sha kat sini? Ihiks. Kalau ada yg ter'baca' tweet Sha tengahari tadi Sha ada mengomel fasal keterujaan Sha nak berhijrah ke Penang pada malam ni. Berhijrah?? Hamek.

Tak ada maknanya berhijrah secara kekal. Kaedahnya berhijrah secara sementara adalah. Ihiks. 

Yup, malam ni Sha, enchek hubby, Damia dan family mertua akan bertolak ke Penang. Kami ada jemputan kahwin cousin enchek hubby di sana yakni di sebelah pengantin lelaki. Sha sangat teruja dengan trip ni. Reason being nak tumpang gembira sebab cousin enchek hubby nak naik pelamin. Gitu.... :)  Semoga perjalanan kami selamat pergi dan selamat sampai dengan izin Nya. Amin :))

OK so sebelum apa-apa entry tentang Pulau Pinang, di entry kali ni Sha nak kongsi hot item dari IKEA. Jom layan gambar-gambar kat bawah ni ye. Baru beberapa hari yg lepas staff IKEA update product IKEA ni. *scroll down*









14 comments:

Boni JLL3 said...

seb baik belum kawin lagi.. kalau tak, rasanya saya da terjah da ikea ni sebab nak tgk barang2 umah..haha

Rozuan Ismail said...

wah, syoknya.takpe tggu keje dlu

hazman aka species1980 said...

WHOAAA.... U nie memang DUTA HOT STUFF IKEA la sha....

KiD said...

best laaaa hari2 gi IKEA

chii said...

alaa..x berapa nak nampak sgt brg tu...kena wat close up lg ni :D

NadNod said...

hee. pergi IKEA memang best :D

Eyriqazz said...

Alisya berkenan mini kitchen...tapi agak mahal juga...dekat rm400....

Sharidawati Shahrudin said...

Boni JLL3...

ohhhhhh gitu ye? oklah nnt hadiah kahwin Boni nnt kak sha ngan abg Hatta belikan dari IKEA lah ek? setuju?? :)

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan...

jangan tunggu lama - lama
nanti lama - lama
kabinet dapur IKEA diambil orang !

*eh tetibe*

Sharidawati Shahrudin said...

Hazman....

ngeh3x....

duta IKEA hot stuff ek ???

hmmm... boleh lah... hahaha

Sharidawati Shahrudin said...

Kid...

best lagi kalau hari hari shopping beli barang IKEA .. muehehehehe

Sharidawati Shahrudin said...

Chii...

opss im sorry Chii...

ok let me try amik gambar dgn jarak yg lebih dekat...

(oh kalau lah sha ada DSLR satu.. ) huhuhu

Sharidawati Shahrudin said...

NadNod...

dapat beli belah di IKEA lagi lagi lagiiiii best kan?hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Eyriqazz...

Alisya nak bereksperimen dengan xtvt masak memasak tu.... :)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!