Thursday, June 7, 2012

Selamat Pengantin Baru Alip & Dayana !!!!!!!!

Assalamualaikum???



Haaaaaaa inilah dia entry yg dinanti-nantikan. Jeng Jeng Jeng.......Tahniah dan Selamat Pengantin Baru buat pasangan pengantin baru, Alip dan Dayana. *LovelyCouple*   Majlis bertandang ke rumah pengantin lelaki telah selamat berlangsung pada hari Sabtu yg lepas di Taman Kota Permai, Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Ohh yes bagi anda yg tak berapa familiar dengan Pulau Pinang, Bukit Mertajam terletak di tanah besar Pulau Pinang dan bukannya di sebelah pulau ye .. Harap Maklum. Hiks.

So Sha terus tempek gambar-gambar di sekitar majlis ye. Ahaks. Gambar kami berposing lagi banyak dari gambar pengantin okay !! Haha... 

Hari Sabtu Sha dan Damia guna warna tema yg sama yakni pink. Ihiks. 


Damia dan Nurin, sepupu Damia. Mereka sebaya cuma Nurin beza 7 bulan dari Damia.  Ohh yes Nurin dan Zhafran sebaya sebab masing-masing lahir pada bulan Januari. Hiks. Baby yg chomel tu pulak is adik kepada Nurin. Sangat bam-bam . Hiks


Bergambar bersama pengantin baru........... 


Haaaaaaa yg sweet tu ibu Nurin. Beliaulah Cikgu Ilah. :))


Pengantin ambik mood dan bergambar dengan bayi riang. Ehh ehhh si Damia tu dah tahap bayi senior dah tu.. Hahahaha....


aksi kandid....... :)




24 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum Dear??
Kenduri best..Paling seronok si Damia la...ceria n ada saja celoteh darinya..hehehe

Terbaik....siap menu laksa Penang lagih..hehehe

'ur Hubby
=D

Boni JLL3 said...

selamat pengantin baru kepada pasangan pengantin..semoga berbahgia hinggalah ke anak cucu..amin

akubiomed said...

Musim cuti sekolah penuh dengan jemputan kahwin. Kenyang makan nasi minyak. :-)

Puan NuNu.. ;) said...

congratz utk pengantin.. ;)

oo.. opis area ipc ye. tpi kan rsa mcm pnh nmpk sha mkn kt ciken rice giant KJ.. xtau la silap org ke..;)

|| NaFiRaa || said...

meriahnye majlis kahwen.. suka tengok gambar sha n suami dia apit pengantin tuh~

Afasz said...

slmt pngntin baru kpd pengantin...comel nye damiaaaaaaa >_<

aimaniman said...

lama tak bertandang, almaklum cuti sekolah..

betullah cuti2 ni time orang kawen, ada gak p majlis kawen tapi x snap gambar sebab sibuk nak kawal anak2 jer,...

tahniah pada pengantin baru semoga kekal ke akhir hayat

Nurul Akmal said...

Comel jer pengantin.. Cantik kaler baju dia..

KiD said...

selamat pengantin baru hendaknyaa...

Sharidawati Shahrudin said...

Abg...

yesza laksa penang yg marvelous .... !!!! :)

Sharidawati Shahrudin said...

Boni JLL3....

InsyaAllah... terima kasih ye Boni :)

Sharidawati Shahrudin said...

Akubiomed.....

betol tu... mari bawak perut. ahaks

Sharidawati Shahrudin said...

Puan Nunu....

terima kasih atas ucapan itu..

yuppp sha pernah mkn kat chicken rice shop giant kelana jaya tu... betoi lah tu
:)

Sharidawati Shahrudin said...

Nafiraa...

yup kenduri yg meriah..lauk pauk yg sedap :)

kalau awak dtg sama sure lg meriah tau :)

Sharidawati Shahrudin said...

Afasz.....

terima kasih di atas ucapan itu.....

tochei tochei aunt Fasz (from damia) . hiks

Sharidawati Shahrudin said...

Aimaniman....

terima kasih di atas ucapan itu....
InsyaAllah.. mudah - mudahan :)

awak dgn handbags awak mmg x dpt dipisahkan yek? hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul Akmal....

terima kasih atas pujian itu...

agreed. pengantin nampak segak sungguh dgn busana pengantin tu..

Sharidawati Shahrudin said...

Kid....

terima kasih atas ucapan ituuu ;)

Myra Jay said...

Selamatr pengantin baru buat kedua mempelai..

Kak Sha-maaf tak dapat jumpa ari tu..huhuuuu

chii said...

selamat pengantin baru gak buat kwn sha..jauhnya sampai ke penang sana ye..chii yg je jb aritu pun..x larat da badan dibuatnya

9n0L4 said...

nak wish jugak lah. slmt menempuh alam baru pada pengantin. ;)

Sharidawati Shahrudin said...

Myra Jay...

terima kasih dari pihak pengantin

tak apa MJ InsyaAllah jika ada rezeki lagi kita ketemu ye? hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Chii....

arigato gozaimasu!!!

pasangan peranten tu hubby punya kazen..hihihi

Sharidawati Shahrudin said...

9nol4

eehehe.. terima kasih dari pihak pengantin :)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!