Saturday, March 3, 2012

Nuffnang 's 5th Anniversary - an epic !!

Assalamualaikum???

Hello everyone? Ingat lagi tak entry-entry berkenaan sambutan ulangtahun Nuffnang yg ke 5?
[Pautan]
[Pautan 2]

OK entry ini adalah merupakan sambungan entry event tersebut. Event tersebut ter-sangatlah epic...huh tu sebablah event ni ada Part 1, Part 2 dan Part 3 !!! Ihiks.  :)) Couldnt agree more?? :))

Kenapa Sha cakap event tersebut epic? OK bagi pendapat Sha, penganjuran  event ini sangat profesional. Bukan calang-calang orang yg boleh anjurkan party macam ni. Secara keseluruhannya majlis ini berjalan dengan lancar. Yg penting semua blogger Nuffnang rasa sangat excited dan event ini sangat happening !!! Thumbs Up Nuffie !!!!!!!! You are the best !!!!!!!!!

OK apa kata jika anda terjah gambar-gambar kat bawah ni ketika event ini berlangsung :-

Daftar sebagai blogger dengan membawa seorang tetamu. Lepas tu dapat goodie bag dan kena cop kat tangan. Alahai nasib baik bukan cop dekat dada. Opss.. !! Muahahaha....

First time sambut birthday Nuffnang. So we do share the same month of birthday, yeah Nuffnang?? I find it super cool !!!! :)
Sha pose dengan Madammondoq. Awalnyaaaa Madam sampai hari tu. Good job Madam !! :)


Pose jangan tak pose. Enchek hubby layankan aje ;)) Oh luv u darling !!

Kami antara tetamu yg awal pada hari tu. Ohh and the exact word is Tepat pada waktunya
: D .. Thank you to the trafiic, been so excellent that day !!! hehehe..

Some of the ambience and decorations for the party.

Alahaiiii kasik la chance kat Sha pose banyak-banyak. Keh Keh Keh...Opsss pinjam tagline Darkbatman serius lupa nak pose dengan beliau dan Anne pada hari itu. Haizzz..!


Bersama Ciklilyputih dan Madammondoq. Rasanyaaaaa kami bertiga ajek yg bawak husband ....Kebanyakan blogger yg lain samaada datang single tanpa tetamu ataupun datang tanpa spause masing-masing. Its ok. Hari ahad so sure ramai yg busy dengan hal-hal lain ye dok?? hehehe

WawaTasliman, AlyzaFisol, HazmanFadzil, Ciklilyputih, SicantikSizueka dan Madammondoq. Hello from Sharidawati.blogspot. com !!!!!

Putera, Uzairshila dan MohdZaid. Mereka ini masing-masing tengah single so, to all lovely ladies out there cepat-cepatlah U All terjah blog mereka ok ?! Hahaha.. Peace !!


Nuffie tengah nak nyanyi lagu happy birthday dan nak potong kek hari jadi !!!!! Wooo....

Nuffie ...so sweet of them !! Congratulations Nuffie for the great event !!!!!

I so like this pose !! Nuffie tengah buat pose ala-ala 'Nuffnang Stick Man'  .  Ingat lagi tak kat Stick Man ?? Let's terjah entry sebelum ini, You All can see who's the macho stick man. Ihiks

Yummylicious cup cakes !!!!!

Me with Audrey from Fourfeetnine. She's engaged to Timothy, the co-founder of Nuffnang. And the good news is they are getting married this coming July !!!! Ohhh a summer wedding? Hehehe.... Congratulations you both !!

And yes Redmummy in the house !!! Super slimmy lah Kak Red kan walaupun baru habis berpantang. Tahniah ye for the lovely RedBaby !!!!

Thank You Nuffnang !!!! See you next year for the 6th anniversary !!!!

hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

22 comments:

Kak Red said...

lor make up akak cam tebal gila dari camera ko sha hahahhaha

uzair othman said...

salam kenal kak..
hope jumpa di next event :)

Fazrol said...

Kenapa gambar den tak ada? He he..

hazman aka species1980 said...

Yeahhh... kita jumpa lagi....

KiD said...

kita tak sempat bergambar.. lain kali eh..
mlam tu balik awal ada emergency..

ぱりざん されふ said...

wooo..meriah

ellaNadj said...

salam kenal kak diblog.. malu nk bertegur masa birthday nuffnang aritu hehehe..

Pen MErah said...

akak.. rugi x bergambar. blog akak masih debooommmm.caya lah kak..

Cik Nurul said...

Akak.. cupcake dia sedappp... ;)

Ni Kali kedua kita jumpa kan.. kali pertama x sempat nak borak2.. hehehe ;)

Sha said...

Kid.....


sha n hubby pun balik awai....

Sha said...

Kak Red...

tak ape..janji kak Red cute ..hehe

Sha said...

Uzair Othman...

Salam kenal..seronok dua ronok dpt jupe u and ur sibling..hehe

Sha said...

Fazrol...

ada gambar kamu..tapi mahal sgt so belum publish..keh keh keh

Sha said...

Hazman.....

yes terus jumpa dan jumpa lagi...hik3

Sha said...

RK...

meriah dan happening kan?

Sha said...

EllaNadj...

salam kenal.. alahaiii next event kita btegur apa ye? hehe

Sha said...

Pen Merah....

rugi !! rugi !! rugi !!!! ehheee...

Sha said...

Cik Nurul....


kali pertama kite jupe kak sha dah rush nak balik omah...hehehe

Muaz Faris said...

oh ada sekali ke celebrate..hehe

Sha said...

Muaz Faris.........

yes its time to celebrates !!!

madammondoq said...

amboii.. siap ada part2 kisah besday NN ni yek!! btw.. nice pictures sha!!

Sha said...

Madam...

betul tu ..ada banyak episod tau.. haaa dah boleh buat drama bersiri..heheheh

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!