Monday, March 19, 2012

ChurpChurp kini berwajah baru !!!

Assalamualaikum ???



Sorry ye..a bit busy dengan Matta Fair yg baru habis semalam. Haizzzz.. amboi kemain lagi You Alls ye.. pakat ramai-ramai pergi bercuti ke oversea tapi tak mau sponsor Sha yerk?? Muehehehe.... Tak pa takpa... You All pergi sana nanti make sure ambik gambar banyak-banyak plus tagged Sha dalam gambar-gambar tu yeh? Ihikss

OK kalau nak tahu website ChurpChurp sudah bertukar wajah tau ! 

Ala tomey tomeyy nye maskot ChurpChurp ni.. Cium karang !!! hik hik

Ala kesiannya si dia......  hihi


OK cepat-cepat terjah website mereka di link ini You Have Influence, Get Rewarded For It

Kalau anda belum ada akaun dengan ChurpChurp boleh sign in melalui akaun twitter ataupun akaun facebook anda. Cool, huh??? hahahaa


Credit pictures from ChurpChurp 's Facebook account

16 comments:

Boni JLL3 said...

hahahaha..memang comel patung2 ni

Zarul said...

MATTA Fair....amacam sambutan on MAS? mampuih penuh ler flight pas ni

Pen MErah said...

2laa. sy buka td nampak pening cz ske yg lame..

alanbaik said...

saya xde churpchurp

- zuriey - said...

lama dah tak masuk churp2 ..huhu

madammondoq said...

tak sempatlah singgah matta fair tu sha!! uhu..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wahhh akak ada patung churp churp tu ek? aritu tak sempat nak redeem..huhu

Sha said...

Boni.....

comel kan? eleh nak ler tuh.. ekekeke

Sha said...

Zarul....

so quite lah Matta Fair kali ni in terms of flight tickets, tour booking pun so - so je,

may be becouse org hold their vacation sbb dah nak undi2 kot? hiks

Sha said...

Pen Merah...

oh gitu? ermm may be kak sha pulak suka design web nya yg baru? hehehehe

Sha said...

Alanbaik....

owh itu macam ka? nnt i recommend u to hv 1 account with churpchurp k

Sha said...

Zuriey.......

its ok.. lepas2 ni dah kena selalu visit web churpchurp sbb lebih mudah ataupun user freindly gitu ! hiks

Sha said...

Madam...

hui...busy betol madam! anyway next matta fair bg tau je kat sha u nak pakej ape.sume i ada..:]

Sha said...

Zuan...

tak ada lagi patung tu..huwaaaa..hehe

KiD said...

lain dah churp2 ni kan.. cool..!!

Sha said...

Kid.....

yes, ia lebih comel, lebih berpenampilan ! hahaha

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!