Thursday, March 8, 2012

Western food di Windmill Restaurant, Plaza Masalam, Shah Alam



Assalamualaikum???

Maaflah entry ni bukanlah cerita lama-lama, cuma cerita tahun lepas ajek. Erkk??!! Ahaks...:)

Masa ni ada gathering family sebelah in law sebab nak raikan birthday adik ipar Sha yg paling kecik (alahaiii U All ingat dia sebaya Damia ke? No! No! No!). Kalau U All nak tahu adik ipar Sha ni dah besar dah. Namanya Balqeish. Sedap kan nama itu? Ohoii ..sedap tak sedap nama tu, Cik Aqeish kita ni dah masuk 20 years old ++. Ihiks.

Kami mula-mula nak makan kat port lain, tiba-tiba ada cadangan tempat makan. So terus lah zasssss pergi ke Plaza Masalam, Shah Alam. Memanglah best bila pergi makan kat dalam mall sebab ada aircond. Lepas tu kalau hujan dah sah-sah ada bumbung yg setia menjalankan tugasnya. Ecewahh..

Kami pergi dengan 2 kereta, al-maklumlah kalau satu kereta ajek alamatnya tersepitlah Sha nanti. Wakakaka... Apa kata kita terjah gambar kat bawah ok? :-



Ada gaya CEO tengah gelak sebab menang tender project tak ? Ahaks

Hello semua? Perkenalkan bantal busuk saya !!!!! Hiks

Like father Like daughter? :)

Kami keluar cari baju lain untuk Damia sebab aircond kat Windmill tu sangat kuat. End up kami belikan sweater untuk Damia. Hello Maroon ?!!

I heart you both , muah muah !!!!!

Ibu dan Damia. Damia excited nak turun bawah time ni sebab tengok kawasan corridor kat SACC yg luas. Haizz..
Meet my new families , my parents in law and in-laws sibling !!!!!!! Love them all too :)

Lets meet Aqeish !!!!

This is some of those menu. I think these one was ordered by my MIL :)

This are mine !!!! I ni kan perut nasi so tidaklah order those western foods. Kah Kah Kah


Sorry yeah to everyone sebab peram entry ni. Cheers everyone!!!! 






9 comments:

Dox said...

mak aih!!! terliur tengok gambo!!! harga dia camne? ok ke?

Boni JLL3 said...

hahahaha..memang ada gaya menang tender..hahaha

Anonymous said...

Assalam Dear??

Cuma nk buat sedikit Pembetulan, yang nih bukan SACC tp nih kat Plaza Masalam dlm kawasan Seksyen 9 Manakala warna warni SACC tu merupakanterletak dlm jajahan(jajahan ler sgt) Seksyen 14...huhu
;)

Sha said...

Dox....

harga dia macam western restaurant yg lain. so- so lah

Sha said...

Boni JLL3....

hahahaha.... tender besar besar nya juta juta punya !!!

Sha said...

abg...

muahahaha.. syg nya typo error tu.... hahahahhaa. tq dear sbb concern

ju said...

meleley2 air liur kuuuu

Sha said...

Ju....

hak2x... in case Ju ada event kosmetik Ju kat shah alam bleh lah terjah port makan ni k? hiks

sohoque said...

uish.. cam best jer restoren ni. kat mana exactly tempatnya ek? semalam baru pergi ke plaza masalam. tak perasan lak restoren ni..

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!