Saturday, March 10, 2012

Neelofa In The House !!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum?????


Masa event ni seperti biasa peneman sejati yg Sha bawak tentulah enchek hubby kan? In case ada readers yg tak baca lagi entry pertama bagi Filem Azura 2012 ini boleh click kat Space U8 Mall, Shah Alam :: Of Its Kind ::

Ok, Sha janji nak buat review filem Azura 2012 kan? He..he...he... Tak ada lah review sangat lagipun filem Axura 2012 ni dah pun habis tayangannya di panggung wayang. Filem Azura 2012 dah pun disiarkan di Astro First. Kalau You All bertuah boleh cari filem Azura 2012 di YouTube dan boleh download.

Pada pendapat Sha, jalan ceritanya mudah difahami dan kita boleh mengagak apa scene seterusnya. Pada mulanya Sha bayangkan filem Azura 2012 ni ada sangkut-paut dengan filem Azura yg original. Sangkaan Sha meleset sama sekali. Tak ada kena-mengena langsung, ok !!!! :] OK lah tu jek ulasan Sha. Ihiks. Anyway sangat best lakonan Neelofa dan Shahrizal dan thumbs up you two !!!

Jom layan gambar sekitar event tersebut?

Ambil tiket wayang yg telah Sha menang ! 

Neelofa in the house !!!!!!!

Tetamu kami pada malam itu. Memang hasrat Neelofa untuk tonton filem Azura 2012 bersama anak-anak yatim 

Thanks to MBO Cineplex too :)

Mesra betul Neelofa dengan anak-anak yatim tu. Bertuah anak-anak yatim itu sebab ada celebrity yg sudi menjemput mereka untuk Preview Filem Azura 2012 ni. :) 

Sha : sambil hulur tangan untuk bersalam dengan Neelofa. Hai Neelofa, how are you?
Neelofa : Fine, thank you !

NeelofaTeam, MBO Cineplex  dan family Lofa buat suprise birthday party untuk Lofa !!!!!! Lofa sangat-sangat speechless !!!!  Happy 23rd birthday Lofa !!!!

Ramai ahli keluarga Lofa yg hadir.
Hope dapat jumpa Neelofa di event seterusnya..!!!

10 comments:

Fazrol said...

waa.. jeles.. nak tgkp gambar ngan neelofa...

Udinz.com said...

ramai betul peminat neelofa ya..

faiz fakhirin said...

Lofa mylove...sampai hati u pergi tgk wayang xajak i..

Zarul said...

ok i jeless ..heheh

Sha said...

fazrol....


ok set in case i tau ada apa event between neelofateam dgn fans i heboh kat u k? hehe

Sha said...

udinz.com

ramai...tentulah ramai peminat Lofa...huhu

Sha said...

Faiz Fakhirin...

alahaiii jgn lah marah...kalau i ajak u hubby i nak letak mana? keh keh keh

Sha said...

Zarul....

u tak payah jeles sangat, anytime Neelofa naik MAS fly mana-mana. tup2 u plak yg on duty. hehe

aKSARAfENDI said...

sma le, sya igtkan cite azura 2012 dibarukan dari azura yg lama.rpenye lain dari yg asal..tp msh ada prbzaan antara 2 drjat la kan,,

Sha said...

Aksarafendi.....

yup sedih jugak kisah ni sebenarnya.... tapi nasib baik ending best ..heheheh

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!