Wednesday, March 28, 2012

Celcom and Prada, the perfect match !!!!

Assalamualaikum ??? Helo lovelies ...

Mesti rasa teruja dengan tajuk entry kali ni, kan? Muahahaha... Bagi lah peluang Sha tunjuk bakat jadi actress. Keh Keh Keh... Ala berlakon pun dalam blog je. tak gitu? hew hew hew...


Prada smartphones by LG

Pelan oleh Celcom. Berbaloi-baloi !!!!

Video ni ialah untuk mempromosikan Prada smartphone dari LG dengan pelan yg berbaloi-baloi dari Celcom. Kalau you all nak tahu hanya Celcom je syarikat telco di Malaysia yg tawarkan pelan paling best !!!!!

Jom terjah video ni, check it out !!!




All the best untuk semua contestant !!! May the best video wins !!!!!

credit gambar : Nuffnang Malaysia

8 comments:

Hatta said...

Ok CUT!!
Camera awat fokus xdok diam nih... ;b

your hubby.

~diAhOntHeblOg~ said...

wow...huhu..mcm nakkkkkk

Boni JLL3 said...

hahaha..gud luck kak... kalau da menang,jangan lupa bahagikan dua telepon tu..hahaha

hazman aka species1980 said...

pakej SMARTPHONE nie letih sebab terikat ngan kontrak... pernah saya pergi tanya kat salah seorang staf telco CAP X katanya better beli smartphone dulu then amik data package jee... sebab tepon nie akan upgrade yang penting cari data plan yg murah.... gitulah nasihatnya....

deqnoor said...

satu effort yang baik. rajin akak kan. good luck! ^_^

madammondoq said...

wah.. sha join ek??? good luck sha!!

Nurul Akmal said...

Good Luck Kak Sha.. ;)

AlyzaFisol said...

good luck kak sha!!!!

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!