Friday, March 16, 2012

Jom masuk contest Air Asia???

Assalamualaikum ???

Hello-hello !! 

Apa kata You All cuba nasib dan masuk contest yg dianjurkan oleh AirAsia ni. Mana tahu kan, tuah ayam nampak di kaki, tuah readers Sharidawati.blogspot.com , tak siapa yg tahu !!! Keh Keh Keh...

I'm sure ramai readers blog ni yg pernah melancong ke Cambodia atau Vietnam kan? Sure ramai yg mengkagumi keindahan pantai di Halong Bay, Hanoi dengan menaiki cruise. Kalau nak tahu, Halong Bay ni telah disenaraikan sebagai "World Heritage Area of Outstanding Natural Beauty" . In case ada readers yg pernah sampai ke Ho Chi Minh, tentu pengalaman bershopping sakan kat Ben Thanh Market tak dapat dilupakan.. !! 

Macam mana pulak dengan Siem Reap dan Phnom Penh yg terletak di Kemboja ? Sure ramai readers yg mengkagumi seni bina dan architecture kuil yg terdapat di Angkor Wat kan?


Blog away and stand a chance to WIN RM250 worth of E-Gift Voucherin our "Muslim Friendly Indochina Blog Contest"! 
Share your interesting Muslim-friendly places and travel tips
while you were exploring fascinating Indochina! 




Submission criteria :
  1. Blogs can be submitted in English or Bahasa Malaysia.
  2. Information on 'halal/muslim-friendly' places, food, travel tips, etc. are
    of your own experiences.
  3. Blogs submitted must be in the form of articles with pictures.
  4. Every location mentioned must be listed out (name, business hours, etc.)
    at the end of the article.
  5. Blog submissions must include your AirAsia experience when flying to/from
    Da Nang, Hanoi, Ho Chi Minh City, Phnom Penh, Siem Reap, Vientiane or Yangon.
  6. Blog submissions must be engaging, fun and memorable.
  7. Blog submissions must include a title, sub-headline and byline. E.g:
    Title: Deena's Da Nang Dining Adventure!
    Sub-headlineCome and follow me as I eat my way around Indochina!
    BylineBy Deena the Foodie
terms & conditions apply !

OK cepat terjah website Air Asia sekarang !!!! All the best , k? 

12 comments:

Isaac Tan said...

nice contest here! thanks for sharing

SEMUT said...

blogwalking.. nice contest.. air asia everyone can fly

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodluck kak :D

faiz fakhirin said...

bijak sungguh strategy airasia nih...dia tau ramai blogger yg bleh naikkn traffic web..hahahaa

kak mah said...

Menarik lokasi yang bakal dimenangi.

Boni JLL3 said...

wah..gud luck kak.. :)

Sha said...

Isaac...

u are welcome.. thanks for dropping by :]

Sha said...

Semut....

alalala.. comelnya nama blog awak ! hiks....

Sha said...

Zuan.....

Muahahaha.. kak sha tak masuk contest ni sbb belom pernah p cambodia or vietnam lagi..hiks

Sha said...

Faiz....

mungkin betul dan mungkin tidak....

yg paling tepat rasanya ialah sama-sama dpt kebaikkan. air asia akan dpt good things dan blogger yg ambil bahagian dlm contest pun dpt good things too

Sha said...

Kak Mah....

hmmm.. hadiah nya is voucher electronic worth rm 250... byk tu :)

Sha said...

Boni....

saya tak masuk pun contest ni.....hiks

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!