Wednesday, March 14, 2012

Ingin tingkatkan kualiti SEO di blog anda?

Assalamualaikum ???

Hai semua nampak gayanya Sha kena recommend You All semua untuk tempah eBook SEO Untuk Semua hasil dari buah tangan blogger yg baru je tamat pengajian di Rusia. Bukan calang-calang penulis eBook ini malah beliau merupakan penulis jemputan di beberapa buah blog di peringkat antarabangsa.

Sebenarnya apa yg buat Sha nak sangat tahu tentang eBook itu tentulah disebabkan SEO atau Search Engine Optimization. Jikalau sebelum ini kebanyakkan entry di dalam blog Sha ini lebih berkisarkan tentang kehidupan ataupun personal , kini tiba masanya untuk Sha mengoptimumkan penggunaan SEO di dalam entry Sha. Alahai kalau tak dapat kesemua entry, 1 entry pun dah cukup bagus, insyaAllah.



 Jika ada readers yg nak tempah bolehlah click di link SEO Untuk Semua

19 comments:

AlyzaFisol said...

jom tingkatkan ilmu SEO... :)

Ariff Shah said...

thanks akak!

btw. cantik la blog ni. good job

Zarul said...

saya dah habis baca..tq to Ariff

Sya Isya said...

Memang ramai dah yang beli ebook seo Ariff Shah ni.

MK Kimi said...

sudah beli! amat bagus ebook ni.sng difahami

Boni JLL3 said...

hahahaha..sampai sekarang saya tak tau apa tu SEO..adoi..

Sha said...

Alyza...

jom2x.... dah beli kan ebook tu? hehe

Sha said...

Ariff Shah...

Trimas !!!! hiks

Sha said...

Zarul.....

best kan ebook tu? ahaks

Sha said...

Sya Isya...

tu lah pasal.. bagus ebook SEO ni kan?

Sha said...

Mr Kimi.....

mudah difahami ebook itu, mari adapt the system in our blog now !! hehe

Sha said...

BoniJLL3.....

hiks.. jgn risau ada banyak Blogger yg taiko dlm bab SEO kat Malaysia ni OK? Hehehehe....

nadia arrumaisha said...

waaaaaahhhhhhhhh hebat

Ezad Skytech said...

kena dapatkan eBook ni...:D

Sha said...

Nadia Arrumaisha....

hebat kan? mari ramai2 kita pakat2 hebatkan lagi diri masing2 ..hihi

Sha said...

Ezad Skytech.....

cepat tau .. kalau lambat nnt harga dah tak promosi lagi....:]

Myvitrd said...

insyaallah macam nak beli juga nanti..

azri johan said...

Eyriqazz VS Denaihati

Ramzi said...

Salam dari blogger Indonesia
Btw apa ada versi gratisnya ni mbak ??
Maklum agak pailit hehe..

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!