Wednesday, March 28, 2012

Wordless Wednesday : Iguazu Falls di Brazil

Assalamualaikum ???


Rindunyaaaa nak update entry kat blog. Tapi oleh kerana busy dengan kerja dan hal-hal personal maka sangat tipislah peluang untuk menyiarkan entry berbaur kegembiraan di dalm blog ini. Keh Keh Keh.....apa sangatlah yg berbaur kegembiraan tu kan? Ihiks. 

Banyak je entry berbaur kegembiraan yg Sha nak kongsikan dengan you all, contohnya macam aksi Damia bila dah pandai berjalan, aksi Sha dan enchek hubby makan burger Kaw-Kaw Wangsa Maju, balik Melaka ramai-ramai dan macam-macam lagilah. Ngeh3....Stay tuned okay? Anda di stesen televisyen yg betul dan usah betulkan kaca tv anda. Muahaha

Jom terjah edisi Wordless Wednesday kali ini......

Lawa tak? Huh nak pergi sana? Marilah beli tiket kapal terbang dengan Sha, tak mahal dalam Ringgit Malaysia 7 ribu je. Kui Kui Kui



5 comments:

|| NaFiRaa || said...

Canteknye anugerah tuhan tu kan~ kalo lah dapat pergi sendiri ke sana.. mesti lg best~

salam kenal.. terima kasih folo saya.. saya pon folo blog ini jugak..:)

madammondoq said...

mak aiii... 7 ribu!!!!

Boni JLL3 said...

hahahahaha.. kata wordless.. tapi panjang je.hahaha

Sharinginfoz said...

memang sungguh cantik

adam narzuan said...

perghhh..chomelnyer...nak kena pergi ni..

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!