Wednesday, February 29, 2012

Wordless Wednesday : Jom pergi bercuti ???!!

Assalamualaikum ???

Hello readers yg tersayang??? You all dah minum petang belum? Muehehehe.... Kalaulah dapat makan cekodok pisang dengan air teh-o for sure terbaekkkk je petang Sha ni kan. Ahakss..

OK untuk edisi Wordless Wednesday kali ni Sha nak ajak You All pergi bercuti. Mari kita pergi bercuti tepi pantai ?? Negara kita Malaysia kan kaya dengan pantai yang cantik dan menawan?   



Ada sesiapa yg nak pergi bercuti ke Sepang Gold Coast? Kalau ada readers yg berminat boleh e-mail kat Sha di alamat : anatano_bernabeu@yahoo.com. Kalau nak tweet kat Sha pun boleh, follow je twitter Sha di th3b0r3dshA. :)

hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

4 comments:

Fazrol said...

Berapa harga kalau nak pergi tue.. teringin gak.. ha ha ha

aReLaN said...

sepang gold coast??dekat je ngan nilai ni.hehehe

Sha said...

Fazrol....

ala...tak mahal sangat...ratus ratus je...:)

Sha said...

Arelan......

yes, dekat je...nanti kak sha buat rombongan g Nilai cari kamu yeh? haha

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!