Friday, March 23, 2012

Projek 100 Bloggers

Assalamualaikum???



Bagi readers yg belum tahu, blogger pujaan Malaya yakni BroFramestone tengah mencari 100 orang Blogger yg layak untuk menjayakan satu misi yg julung kali dianjurkan di kalangan blogger di Malaysia. Uihh projek baik ni better you all terjah dan ambil peluang keemasan ini !!!!


Untuk malumat lanjut boleh click ke link INI. Banyak faedahnya kalau you all join sama...:)




8 comments:

Boni JLL3 said...

idok le nak join.. UV tak sampai 500..hehehe

Sha said...

Boni..huhuhu. samer lah kite ... Kah3

Sha said...

Boni..huhuhu. samer lah kite ... Kah3

madammondoq said...

nak join.. tapi tak terjoin2.. huhu...

Sha said...

Madam...

Isk isk isk...mcm2 lah madam ni :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dengar cerita dapat approve join projek ni... btl ke? hehe congrats :D

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

huhuhuuu , Hebat nyaa :D

Ramzi said...

hebat banget projeknya

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!