Sunday, March 18, 2012

Scandinavian Airlines is giving away Garrett Popcorn !!!!!

Assalamualaikum ???


Pernah makan Popcorn Garrett kat KLCC ??

Pernah naik Scandinavian Airlines sebelum ni ????

Anda bercadang nak travel ke Copenhagen, Denmark??

Atau anda nak travel ke Oslo, Finland ??

Ataupun nak jalan-jalan di Stockholm, Sweeden ???

Kalau You All nak tahu, Scadinavian Airlines ni adalah penerbangan utama bagi negara-negara yg terletak di Scandinavian Countries. Tahu tak apa negara-negara yg terletak dalam region Scandinavia?   Cuba tengok list yg Sha letak kat atas tu, Denmark, Finland dan Sweeden !!!!

OK Sha ada updates dari Scandinavian Airlines, cuba tengok mesej kat bawah ni :-

SAS is giving away Garrett Popcorn to the first 20 redemptions that come in by/before 30 March 2012. So book and issue your SAS Intercontinental tickets by/before 30 March 2012 for travel between 15 March – 30 June 2012. So hurry, its only available to the first 20 redemptions!




Cepat book tikcet flight via Scandinavian Airlines now dan dapatkan free Garret Popcorn !!!!!!

18 comments:

aidajusoh said...

wow...popcorn free :)

Sha said...

itu lah pasal.. bukan calang2 popcorn ye... tapi garrett popcorn..

aReLaN said...

nampak cam sedap tapi saya ni mana la ada duit nak gi sana.wuuuuuu

Sha said...

arelan...

alah berapa ringgit je kalau naik ktm komuter dari seremban kan? hihi

Ezad Skytech said...

hee...sy tak pernah cuba lagi garrett popcorn ni..katanya sedap...huhu~

Anonymous said...

Woww tempting...tp nk mkn popcorn yg kat sana...al/jb

Sha said...

Aidajusoh....

yes free plus popcorn yg sedap...specially caramel popcornnya....terbaikk

Sha said...

Ezad Skytech....

kena cuba....berbaloi baloi....rasa sekali pasti nk lagi..hiks

Sha said...

along....

muahahaha, boleh ..cepat kasi nama i book ur flight ticket..hiks

Cik FaRiZaM said...

perghhhh nampak sungguh sedap pop corn tu.....

ramai blogger yg update entry pasal pop corn ni....

Cik FaRiZaM said...

harini akak puasa ke?pulun jgn tak pulun...kasi abis sblm bulan ramadhan...sy dah bis thn lepas. akak mesti byk kan???sbb tu pulun

Nurul Akmal said...

Wow.. pop corn dia nampak sedap.. hehehe

Myra Jay said...

Garret Popcorn ni ramai yg kata sedap...
Tak penah makan lagi ;)

Myra Jay said...

Bila nak belanja MJ Garret popcorn nie? heheee

CikLily Putih said...

garrett popcorn? sedapnya i likeeeee

So Shy Lady (SSL) said...

popcorn kgmaran anak ssl! syoklah sape2 yg nak g svandinavian ;D

LadyBird said...

salam akak.. insyaAllah boleh.. kalau akak perlukan perkhidmatan photographer.. akak hubungi terus suami lady di talian 013-9606169

MyMy said...

wahhhh..
mcm sedap jak popcorn ni..
msti kalah popcorn kt GSC hehehe..

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!