Tuesday, February 14, 2012

Banyaknya hadiah Neelofa !!!!

Asslamualaikum ???

Untunglah jadi artis kan?? kekeke.... Jom terjah hadiah-hadiah yg Neelofa atau nama penuhnya Noor Neelofa Mohd Nor dapat dari keluarga, saudara-mara, rakan artis dan peminatnya ketika sambutan hari-jadinya yg ke 23 tahun di Restoran Bora Asmara, Kg Sungai Penchala. Tarikh ? Ermmm lebih elok bila buat birthday celebration pada hari Sabtu memandangkan birthday Lofa jatuh pada hari Jumaat, 10 February 2012. So tarikh event ni ialah 11 February 2012.



Jangan main-main jenama dari luar negara tau : Chopard. Hadiah dari parents Lofa


Heels yg sangat nipis !!!! So lovely especially kalau Lofa yg pakai :)

Hadiah dari Awi Rafael :))

Hadiah dari Ana Raffali :))


OK nanti next pose Sha nak buat gaya ni lah... boleh? Muehehe

Banyaknya hadiah Lofa !!!!

Teddy Bear pun ada !!!!

HAPPY BIRTHDAY LOFA !!!! Have a blast !!!

Kredit gambar to twitter Neelofa :))

hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

6 comments:

Cik Nurul said...

Wah banyak gila hadiah dia.. untunglah.. ;)

th3b0r3dsha said...

Nurul......

Tu lah pasal....barbie doll pun ada ..hehe

puanbee said...

entah bila nak merasa dpt hadiah gini sha

Sha said...

Puanbee....

u jadi lah artis..nnt banyak fan..:)

Anonymous said...

Chopard tu ori ke or china mari

Anonymous said...

ori la weii...xkn nk bg yg china plak...parents dia org kaya laa...apa plak kte dari china

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!