Wednesday, February 1, 2012

muka a bit berminyak kan?

Assalamualaikum???

Cuba readers semua terjah gambar Sha kat bawah ni...Nampak a bit berminyak ke atau sooo berminyak?
Muaahahaha...



hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

12 comments:

Cik Akmal said...

samalah kak.. nurul pun muka selalu minyak.. ;(

AlyzaFisol said...

minyak tu boleh buat goreng tak...hehehe...melawak jeee... :D

ReeneeRaaid said...

huhu! yg penting maintain senyum :)

So Shy Lady said...

ahaks.. akk pun tgh mncari ptua juga neh. baru ni btukar ke bb foundation silky girl. mcm dh kurang bkilat. cubalah

Wawa Tasliman said...

wawa pun berminyak gak.. susah nak handle..

madammondoq said...

i pun sama.. biasalah tu.. sha a bit je too.. don worrylah.. still gorjess lagi.. ;)

th3b0r3dsha said...

Nurul...

itulah..rasa cam nak lap aja minyak2 tu ngan tisu..huhu

th3b0r3dsha said...

AlyzaFisol...

Jeng3x......pelik tapi benar ye? Ahaksss...

th3b0r3dsha said...

ReeneeRaaid...

Auwww thanks darling :)

th3b0r3dsha said...

So Shy Lady..

Oh yeke..kira hebat jugak produk Dato CT ni ek? InsyaAllah... thanks

th3b0r3dsha said...

Wawa Tasliman...

ermmm ni masalah bg most wanita kan? sabar ajelah..

th3b0r3dsha said...

MadamMondoq...

Nanti Sha carik Madam tanya petua dari Madam ok? Thanks yunk....

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!