Wednesday, February 1, 2012

muka a bit berminyak kan?

Assalamualaikum???

Cuba readers semua terjah gambar Sha kat bawah ni...Nampak a bit berminyak ke atau sooo berminyak?
Muaahahaha...



hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

12 comments:

Cik Nurul said...

samalah kak.. nurul pun muka selalu minyak.. ;(

Unknown said...

minyak tu boleh buat goreng tak...hehehe...melawak jeee... :D

ReeneeRaaid said...

huhu! yg penting maintain senyum :)

So Shy Lady (SSL) said...

ahaks.. akk pun tgh mncari ptua juga neh. baru ni btukar ke bb foundation silky girl. mcm dh kurang bkilat. cubalah

Wawa Tasliman said...

wawa pun berminyak gak.. susah nak handle..

madammondoq said...

i pun sama.. biasalah tu.. sha a bit je too.. don worrylah.. still gorjess lagi.. ;)

Unknown said...

Nurul...

itulah..rasa cam nak lap aja minyak2 tu ngan tisu..huhu

Unknown said...

AlyzaFisol...

Jeng3x......pelik tapi benar ye? Ahaksss...

Unknown said...

ReeneeRaaid...

Auwww thanks darling :)

Unknown said...

So Shy Lady..

Oh yeke..kira hebat jugak produk Dato CT ni ek? InsyaAllah... thanks

Unknown said...

Wawa Tasliman...

ermmm ni masalah bg most wanita kan? sabar ajelah..

Unknown said...

MadamMondoq...

Nanti Sha carik Madam tanya petua dari Madam ok? Thanks yunk....

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!