Friday, February 24, 2012

"WWW.KAKINAKL.COM NAK BAGI RM

Assalamualaikum ???

Seronoknya sebab Kak Ina ada buat giveaway contest !!! Anda yg handsome dan jelita belaka tu mahu join? Marilah.....[ Pautan ]

Hmmmm mana tahu kot-kot Sha ada talent tersembunyi...Kalau bertuah dan terpilih dapatlah hadiah dari Kak Ina. Alahai apa salahnya memeriahkan contest ni dan sokong sesama blogger kan? Muahahaha...

Kalau anda nak tahu, GIVEAWAY ini di taja oleh http://www.kakinakl.com/.


So untuk entry ni Sha kena cipta dan reka ayat-ayat lucu ataupun dialog antara Kak Ina dan pelakon hebat Norish Karman. OK Sha cuba ye?? Heeeee :)

Norish Karman : Alamak terkentut Norish bila akak pegang kat situ...Adehhh...

Kak Ina : Tak apa hidung akak tersumbat hari ni....Jangan penonton terbau sudah...Hehehe.....

Sorry Kak Ina kalau dialog tu tak lucu. Ini gurauan dari Sha aje tau :)

hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

8 comments:

kak ina kl said...

terima kasih sudi join sha..good luck yer

Sha said...

Thanks kak Ina.. InsyaAllah..mudah-mudahan..heeee

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe goodluck :D

Denaihati said...

askm. syok kak ina dapat peluk norish, sampai terkentut lagi tu. semoga berjayalah

madammondoq said...

hahaha.. siap terkentut tu.. lawaklah sha...

Sha said...

Zuan...

Amboi gelak yg sopan !! haha

Sha said...

Denaihati....

Nape yeh Denaihati x join event dgn Norish tu? huhu..

Sha said...

Madam....

Muahaha...ala malunya, lawak ek? kui3

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!