Wednesday, February 15, 2012

Sessi Karaoke come Ice-Breaking

 Assalamualaikum ????

Ohoiiii dah nak jadi pekasam dah entry yg ni...Ihiks.. Maaf lah yea, tak dapek Sha nak nolongnya..kekeke....

Dah nak sebulan kot event sesama blogger ni berlangsung. :)) Yes ia berlangsung pada 17 January 2012 di RedBox Garden, KL.

Oklah apa-apa pun terima kasih yg tak terhingga buat blogger rugged come jutawan hartanah sebab sudi 'kautim' cost kami semua memekak dalam bilik karaoke tersebut. Ahakss...

Ohhh and of course suara yg tidak sumbang pada malam tersebut tentulah blogger come steward come guru vokal ni.

Ehhh tapi suara blogger-blogger yg lain pun boleh tahan tau.... He...he...he.... Ikhlas ni :))


Seronok bila dapat berkumpul dan have fun sambil dengar Sha nyanyi lagu Avril Lavine..Muahahaa...At least kami semua dapat 'Ice Breaking' sesama blogger. Selama ni doq komen-komen kat blog je di alam maya. Keh..keh..keh....

Jom terjah gambar jom????

AE dengan gaya seorang penyanyi R&B ...hihi

Sedap suara Madam....:)) Boleh masuk Mentor ni ..:)

Thanks Zarul Umbrella sebab puji Sha nyanyi lagu Avril...ahakss

Masa ni Zarul Umbrella nyanyi lagu Dadali..Ohoiii syahdu nian !! hehe

Ohoiiii masing-masing nak test microfon ...huah3...

Buffet di RedBox The Garden ..sedappp

tv ngan audio system pun nak pose sekali !!! haha

Zarul Umbrella yg sangat sedap suaranya...pasti tangkap leleh wa cakap sama lu !! hihi


hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

4 comments:

LubLy said...

0hsemmmm gthering

madammondoq said...

wah.. siap tangkap leleh tu!! ehe..

Sha said...

Lubly.....

Indeed !!!! u suka karaoke tak?hihi

Sha said...

Madam....

tu lah...kalau Zarul baca tu sure dia gelak besar..kah3

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!