Wednesday, February 8, 2012

AJL 26 (part 1)

Assalamualaikum ???

OK !! OK !! OK....Sha tau.. U Ollsss tunggu entry AJL ke 26 ni kan? Sorry lah dah terperuk jadi asam dah entry ni, muahahaha....

Anugerah Juara Lagu ke 26 telah berlangsung dengan jayanya pada 29 Januari 2012 pada jam 9.00 malam di Stadium Tertutup Putra Bukit Jalil. Ini ialah kali pertama bagi Sha dan enchek hubby tonton AJL secara live. Sebelum ni asyik tengok kat televisyen aje kan. Ahaks.

Bila dapat tonton secara live memang best sangat !! Sebabnya kita dapat lihat secara keseluruhan pentas AJL tu. Bila lihat di televisyen kita hanya boleh tengok paparan berdasarkan 'shot' yg jurukamera ambil. Apa kata U Ollss layan gambar-gambar di sekitar AJL ke 26 ini....

Kami sampai agak awal...lebih kurang jam 5 lebih..Haha

Staff-staff TV3 masih buat kerja-kerja teknikal. Sha datang jadik mandor je :))

Haa...Mandor dah posing kat situ..hihi

Blue Carpet AJL ke 26 :D

Sakan enchek hubby layan game gitar kat cube Celcom :))

Hai syioknya bang oi sampai bini kat sebelah pun tak perasan kan? Miahahahha

Bergambar kenang-kenangan dengan buah tangan AJL ke 26 . Hehe
  

Enchek hubby kalau tak berlawak jenaka kan tak sah tau..Wakaka...

Atilia, Monologue dan gang2..yg membawa harapan untuk lagu Kekanda Adinda

Ada Celcome punya booth..Of course lah kan Celcom penaja rasmi AJL ke 26 ni. Thank you Celcom !!

Helikopter ? Its a bird !! Its a fly !!! Hahaha

Ada team yg usahakan benda terbang-terbang tu..huhu





Pemenang Karoks bersama Chad dan Dean pada kali ini...Sedappp oo sore dia



Minum dulu sebelum tonton AJL...Muahahha


Lepas kami minum kan, sampai aje kat sana terus ramaiii orang...Huuu

Beratur untuk masuk ke stadium :))

Its me and enchek hubby !!!!! We are so excited about this show !!!!


hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

9 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bestnyee :D time ni zuan dalam ktm, otw blik seremban pas event dengan madammondoq :)

YaNa Yassin said...

Sama laaah,..AJL 26 memang best. Yana dapat seat depan dekat ngan M.Nasir.Tak nampak akk

ReeneeRaaid said...

yang benda alah helicopter tu ada camera. team: CST production. boleh view kat page fb :)

th3b0r3dsha said...

Muhammad Saiazuan Norhalik...

Bertuahlah awak dapat treat dari Madam !! muahaha

th3b0r3dsha said...

Yana Ysssin....

wah tak peluk2 M. Nasir bila dia menang AJL ke? hak3....

madammondoq said...

amboii..jeles i!! dapat layan live tu..

th3b0r3dsha said...

Madam....

kikikiki...once in a lifetime tu madam !! :)

Cik Nurul said...

Wah enjoylah kak sha.. ;)

Sha said...

Cik Nurul....

yup...sangat best cuma yg x best sbb kene beratur..huhu

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!