Wednesday, February 15, 2012

Hong Leong Bank Hello Kitty Debit Crad Roadshow

Assalamualaikum ????

Tengahari tadi kebetulan Sha nak pergi beli lunch kat Cold Storage. Biasalah nasi campur dengan lauk yg dijual boleh tahan sedap dan yg paling penting, murahhhh!!! Lepas tu nampak ada booth Guardian buat Jumbo Sale kat luang legar IKANO Power Centre di Ground floor. 

Lepas tu sebelah booth Guardian ada pulak booth Hong Leong Bank Hello Kitty Debit Card. Sebenarnya bukan menarik sangat pun. Nak tahu apa yg super menariknya? Jom layan gambar kat bawah ni :- 


Comelnya Kereta Suzuki Swift dengan poster Hello Kitty. Kalau dapat kat Sha sure Damia riang-ria ni..Muahahaa

Hello Kitty !!!!!

Ramainya orang nak register Hello Kitty Debit Card



hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

12 comments:

KiD said...

sha ni ada dua blog ke? patut laaa konpius..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

haah kan,ada 2 blog.. huhu sure ramai register untuk dapat swift tu

zool said...

Suzuki Swift Hello Kitty ye.. memang comel tu

madammondoq said...

alololo.. comeynya!!!

Sha said...

Kid....

ada 1 blog jer...cuma tukar nama blog daripada th3b0r3dsha kepada sharidawati :)

Sha said...

Zuan...

satu blog je...jgn konpius k? hehe... btw, super comel swift tu !!!!

Sha said...

Zool......

Comel kan? kalau drive kat federal highway mmg curlasss lah...hehe

Sha said...

Madam....

comel plus kiut kan?hihi

aKSARAfENDI said...

hahha kaum wanita msti ramai yg srbu..
tp mmg comel je kan..pndai dia tarik prhtian org rmai

Jobless Girl said...

Kereta itu cute dan sweet.

Sha said...

AksaraFendi...

so u tak minat lah kereta Hello Kitty tu? ihiks

Sha said...

Jobless Girl...

kan? kan?? geram je tengok kereta tu kan? muehehe

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!