Friday, February 24, 2012

Tahniah Yusry dan Lisa Surihani !!!

Assalamualaikum ???

Wow !!....itu ucapan pertama bila Sha tengok gambar di sekitar Majlis Pernikahan Yusry dan Lisa Surihani. Biasalah blog hiburan yg terawal yg update fasal event wedding of the year ni tentulah blog RotiKaya dan  blog BeautifulNara. Masing-masing kan berfungsi sebagai blog hiburan...  for sure lah mereka dapat jemputan untuk hadiri majlis pernikahan tersebut sebagai Media. So dapatlah mereka update readers tentang event ni dengan lebih pantas, ihiks.

Yusry memberikan 7 dulang hantaran kepada Lisa dan Lisa menghadiahkan 9 dulang hantaran kepada Yusry. Yang paling istimewa sekali ialah antara hantaran yg diberikan oleh Lisa ialah keyboard dan koleksi lagu-lagu The Beetles. Amboi lepas ni each time Yusry buat kerja kat office dan guna keyboard yg Lisa bagi tu sure asyik teringat kat Lisa. Eh apa salahnya?? Nama pun pasangan suami isteri surelah remember each other. Muehehehe....


So far Sha tak pernah jumpa Lisa Surihani kat luar lagi tapi pernah terserempak dengan Yusry kat Restoran di Setiawangsa yakni berdekatan dengan office KRU di situ. Masa tu lama dah...ada lah 5 tahun lepas?? Masa tu tengah makan dengan enchek hubby eh time tu kami belum kahwin lagi. Masa kami tengah makan nampak Yusry dan beberapa orang mat dan minah saleh masuk restoran tu. Alahaiiiiiiii Yusry masa tu ehem-ehem sungguh gojes..Waakakakaka...

Anyway tahniah Sha ucapkan kepada Yusry dan Lisa Surihani dan Semoga Berbahagia Ke Akhir Hayat !!!


hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

2 comments:

Pen MErah said...

akak!!
hahaha.. blog akak semakin kemas dan teratur. lame x jumpe akak.. yg birthday bash 2 mesti ade kan?
le jupe lg.. huhu

Sha said...

Anne ..

masih ada lagi technical error blog tercayunk kak Sha ni..huhu.. Anyway Thanks. Jupe ptg karang !!!

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!