Tuesday, January 31, 2012

Gossip Gurl dengan Pen Merah

Assalamualaikum??

Huhhh...ini memang kes rajin yg terlampau sebab back to back Sha update blog. Muehehehe....
Sha dan Anne dari blog Pen Merah berkesempatan untuk borak plus makan-makan kat Papa Rich di The Curve baru-baru ni. Kebetulan Anne nak ambil Nisa Kay di KL so singgah jap melepak kan. Ahakkksss...

Macam-macam yg kita orang borak plus gossip, wakakaka.. aisehman kan pompuan bertemu pompuan kalau tak gossip tu tak sah, yo!! Hu..hu..hu.  Anne ni memang tak lokek dengan tips dan nasihat untuk Sha majukan blog yg tersayang ni.

Jom terjah gambar.....






hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

10 comments:

ReeneeRaaid said...

bestnye.. next time kalu lepaks kat area the curve, sy nk join jugak dengan korang. hehe!

Deru Ombak said...

Nak ikot jugak..

Alyza Fisol said...

lain kali, jom lepak bertiga...hehhee...reenee, takde twitter ke fb ke, leh roger2...leh la lepak2 skali...

anne said...

2laaaa.. si reneee 2 xtinggal num phone. lpe nk mtk ari tu klau x le jumpe ngn korang kan. eceh. hahahaa

LIPISLADY said...

Sallam,

Sambil borak2 sambil makan yee,
mee yang banyak daun2 hijau tu nampak mengiurkan...

th3b0r3dsha said...

ReneeRaid

marilah lepak ngan Sha sama2 kat Curve..Hari2 pun buleh..muahaha...

th3b0r3dsha said...

Deru Ombak

jom2x..datang Curve carik Sha ngan Anne..huhu

th3b0r3dsha said...

Alyza Fisol...

bile nak banje akak nie? huhu

th3b0r3dsha said...

Anne....

Muahahaha..cer terjah blog Renee and bg tau dia ctc u via ur email address ke..leh communicate utk lepakss sama2..huhu

th3b0r3dsha said...

Lipis Lady...

bile u turun kl kita lepaks sama k..huhu

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!