Wednesday, September 12, 2012

Ujian Personaliti

Assalamualaikum?


Hai semua!!! ecewahhh dah macam satu dewan kuliah universiti utara malaysia pulak yg baca entry ni kan? Muahahaha. #bajetblogramaipembacalahkononwalaupuntidak. Hahaha. Sempena nak pergi audition money drop nanti Sha ada buat satu ujian personaliti tau. Alah tapi ni suka suka je mungkin ia benar dan mungkin juga ia tak benar dan auta semata-mata. Huhuhu. Nak tahu ape keputusan yg Sha dapat dalam ujian personaliti tu ??? Checkidaouttttt....

.   
Congratulation!!
You have completed the Personality Quiz!
Your personality or temperment are based on the following scales: Introversion, Extroversion, Sensing, Feeling, Judging, Perceiving
Your personality maps as follows:

ENFP:(E):Extroversion , (N):Intuition , (F):Feeling , (P):Perceiving .


This means you are more likely to be:

People are the product : Do well in executive roles even though their characteristics of effervescence, enthusiasm and spontaneity are not typical of top corporate managers. They can be very skilled at flying by the seat of their pants. Can do many things at the same time but might neglect to plan and be prepared. More females fit this type than males, but males tend to be promoted. Have great ability to empower others. Inspiration rather than control is key to their management style.


Dah baca? Vavavava! All the best untuk semua peserta yg akan pergi ujibakat Money Drop pada hari Sabtu dan Ahad ni yeh!!! Mari kita saksikan ... 'where's the money drop?'

hehehe. 

All the best untuk semua peserta di Money Drop Audition !!!


4 comments:

Mummy Akmar said...

Waaaa..audition ni where the money drop??? LUMAYAN!! Selamat berjaya!

Denaihati said...

good luck utk 'where's the money drop?'. ada masuk tv ke...

akubiomed said...

Selamat berjaya. Keputusan personaliti Sha menarik. Sekarang ini Sha boleh mengenal kekuatan diri jadi guna pontensi tersebut.

kak ina kl said...

kalau betul..tahniah yer sha

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!