Friday, September 21, 2012

Siapa nak kupon diskaun RM30 Crabtree & Evelyn ?

Assalamualaikum?



Hello lovelies! Wahh dengar cerita outlet H&M dah dibuka kat Lot 10, Bukit Bintang  KL yek? Alahaiiii saye ni tompang dengor aje plus tolong like2 gambar2 mereka yg pergi terjah Grand Opening H&M. Muahaha.. toksah terasa hati lah sangat kan. Ade rezeki nanti kita pergi lah usha usha ape yg dijual kat situ. Kalau bertuah lagi terus pergi H&M punya outlet kat Hong Kong lah musim panas tahun depan. Ngeh3x.... Summer Sale ye dah pulak tu Hong Kong kalau pergi time summer memang berbaloi-baloi shopping-mopping. Gitu. 

Ada sesiapa kat sini yg sukakan produk kecantikan jenama Crabtree & Evelyn? Kalau ada boleh bagi tahu cepat-cepat sebab Sha ada diskaun kupon bernilai RM30 untuk setiap pembelian minimum RM100 di Crabtree & Evelyn di Fashion Avenue di Pavillion KL. Tawaran ini sah sehingga 31 Oktober 2012 sahaja ye. Ok lah tu at least ada lagi satu bulan lebih dari sekarang. Jika ada sesiapa yg berminat (seorang sahaja) anda boleh komen di comment box di bawah ye.



6 comments:

B.e.e.n.a. said...

saya nak!!tapi saya kat uitm perlis.bulan 11 baru ada cuti:(

Gieyana said...

Jauh sgt ah..idak nak juga..:-)

sHiLaziZi said...

ha, meh bagi saya..saya dekat je =)

boni kacak said...

adeh.. saya pulak macam tak sesuai je..hehe

suri said...

sy ada dua benda ni kt rumah suami yg bagi heee

chii said...

aisey..jauhnya..kalau x..leh minta kt sha kan :p

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!