Saturday, September 8, 2012

Bean Moreno review blog Sha

Assalamualaikum?


Tak payah nak seronok sangatlah kan..huhuhuhu. Nak tau kenapa Sha 'type' gitu? Sebabnya hari ni kan hari kedua Matta Fair dan Sha bekerja hari ni.....Tapi Sha bekerja di office dan bukan di Matta Fair punya fair ground yg kat PWTC tu. So far respon tak bagus sangat lah.... Awal pagi semalam ramai customer yg masuk office ni dan tanya pasal holiday package. Tapi dah masuk hari kedua ...hurmmmmm a bit suram. Tak ramai sangat customer yg masuk office hari ni dan enquire. Ramai yg pergi Open House kot?? Hahaha. Tapi seriusly, ramai betul umat manusia yg menuju ke entrance IKEA. Hahaha.

Anyway dua tiga hari lepas Bean Moreno ada review blog Sha dan kat bawah ni ada some petikan dari review tersebut. Checkidauttttttttt.....    

First impression datang dari template yang sempoi dan kemas. Serius suka dengan template yang Kak Sha guna.
Penggunaan widget yang sangat minimum so tak semak sangat blog dia.
* Kalau boleh ads nuffnang tu tak payah letak poll pun takpe sebab poll tu hanya nak bantu survey untuk kita update. Kalau letakpun depa takde nak kasi BE berderet takpun advert berlambak (marah betul kau dengan Nuffnang Bean haha).
Balancekan post dengan sidebar supaya nampak lebih kemas.

Jujur betul komen yg Bean kasik kat blog kak sha. Hik hik hik 
Terima kasih banyak banyak Bean.
Kak sha akan ambil cadangan yg Bean kasik tu :)

Matta Fair hari pertama..... banyak enquiry pasal Turkey package semalam.....huhu



Matta Fair hari kedua.... hari ni banyak enquiry pasal trip ke New Zealand, Europe ... tak banyak sangat yg tanya pasal South East Asia macam Bali or Phuket, probably becouse destinasi macam tu orang dah tech-savvy dan book online sendiri......huhuhu 


6 comments:

Eny Yusnizar said...

setuju blog sgt kemas... keep it up ! :)

KiD said...

saya nak package fly ke cameron highlands.. ada tak? :)

aimaniman said...

lama dah akak x bertandang ke sini..

seronoknya dapat bercuti x kisahlah oversea ke dalam negeri ke... bila le nak mampu.. isshh

Fazrol said...

Nak pakej paling murah dan sempoi.. apa dia? he eh eh..

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

ai. datang singgah balik. betul la, kemas 'rumah' ni :)

akubiomed said...

Seronok ada orang ulas blog kita boleh membuat pembaikan.

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!