Tuesday, January 31, 2012

Tutti Frutti Frozen Yogurt Bandar Tasik Permaisuri

 Assalamualaikum???

Persinggahan kali pertama Sha, enchek hubby dan Damia ke sini, selalunya dok pusing-pusing cari port makan kat BSP tapi tak pernah pulak nak singgah kan. Sha jarang nak makan Tutti Frutti ni, so far ini kali ketiga Sha makan Tutti Frutti, (mari gelak ramai-ramai..muahahaha....) 

Aduhaiii Sha sangatlah tak minat dengan makanan yg ada yogurt ni. Yogurt pun Sha tak pernah makan. Ishhh ngada-ngada pulak ye? Kalau kari kat kedai mamak yg taruk yogurt tu makan pulak kan? :P

First time makan kat TF Sect 13 Shah Alam, masa tu adik ipar yg belanja tapi Sha makan satu sudu je kot..Ha..ha.. Second time kt TF Empire then yg kat BSP ni third time. 

Jom layan gambar...

Ohhh banyak khasiat rupanya..Ihikss...

Taruk jangan tak taruk....muahahaha

Damia dah excited nak makan...Sabar, dah baca doa makan belum? :))

Nyummmm...Damia sangat suka makan TF...Ayyyoo tak boleh bawak selalu ini macam..Kui Kui Kui...

Ibu , Mia nak lagi 2 cup Tutty Frutti ...... ?

Sebagai blogger hebat Sha dapat discount voucher from TF !!! Ahakssss

decorations....

situasi yg selalu U Olssss nampak kat TF....



hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

2 comments:

duan said...

kalau nak tau tutti fruti ni naza kia punya tau..huhuhu

th3b0r3dsha said...

Duan...

Oh tak tau plak...hmmm mak oi kayanya naza kia..huhu

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!