Thursday, January 19, 2012

GA Pertama Sicantik Siezuka

Assalamualaikum? Hello from IKEA !!

Time ni Ikea penuh dan sesak dgn orang gara2 chinese new year last minute shopping. Muehehehe

Tapi sha gagahkan jugak untuk masuk giveaway ni...Nak tahu kenapa?Sebabnya org yg anjurkan giveaway ni sweet plus manis ..lepas tu pulak, baru malam kelmarin bertentang mata dengan beliau.

Beliau yg dimaksudkan ialah...Jeng3...



Nak tau link beliau ? Ini dia.

Huh..nanti boleh lah terjah blog beliau ramai2 yeah ?

Nak tahu ape kelebihan dan kekurangan blog beliau?

Hm....sha start dengan kelebihan dulu lah ye...Huhuhu ..Biasalah mana2 orang pun suka dengar yg baik sebelum dengar yg buruk kan? Ihiks...OK kelebihan blog beliau ialah 'signature' yg beliau bubuh sebelum beliau mengakhiri setiap entrynya. Siap ada 'Salam Sayang', NURUL tu.......Auww.... how sweet!!!

Bila readers dan follower cam sha baca signature gitu, rasa cam sungguh dihargai !!

Kekurangan blog beliau pulak...hm...beliau tak letak page yg lain selain 'Home'. Contoh page yg lain ialah seperti 'About Me', 'Exchange Link', 'Contact' dan lain-lain page yg boleh difikirkan perlu.

Anyway All The Best untuk blog Siezuka, semoga cemerlang hendaknya dan terima kasih sebab sudi buat Giveaway yeah? :))

Ok untuk Giveaway anjuran blog Siezuka ni sha nak tag 2 orang blogger 'famous-amos' :-

1. PenMerah
2. MadamMondoq
hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

4 comments:

Cik Akmal said...

Thanks join Kak Sha.. hari tu jumpe kejap jer, x sempat borak pun.. harap2 nanti jumpa lagi & Good luck.. ;)

the::bored::sha said...

helo nurul a.k.a cik akmal...itulah...kak sha kene balik cepat..huhu tabole mingle lama2 sgt..wakakaka

Boni JLL3 said...

hehehe..thanks ye kak...ape2 pun,gud luck untuk GA ni

the::bored::sha said...

Boni....ok no prob...nnt karoks kite jupe lg yeh

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!